fbpx

Triba+ medlemskab

  Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

  For dig der har type 2-diabetes eller prædiabetes

  Ingen binding

Medlemskabet starter op d. 1. i måneden. Du kan tilmelde dig Triba+ når som helst og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet.

Det kan derfor være en fordel at melde sig ind i god tid inden d. 1. i måneden – du betaler ikke ekstra.

Betal månedligt

Betal halvårligt

Vælg halvårlig betaling og få en måned gratis

995 DKK pr. måned*

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

* Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Hver måned til den 1. trækkes automatisk 995 kr. Efter 6 måneder falder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Vælg månedlig betaling hvis du ikke ønsker at betale samlet

829 DKK pr. måned**

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

** Mest for pengene - Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Til den 1. i måneden trækkes automatisk 4.974 kr., og du får dermed en måneds medlemskab gratis. Efter 6 måneder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Ekslusivt for medlemmer

Tilkøb af 1:1 samtaler

Som Triba medlem får man ekslusivt mulighed for at tilkøbe 1:1 samtaler ud over, hvad der tilbydes i medlemskabet.

Book gratis intro samtale hvis du er i tvivl

Læs andre medlemmers resultater

Et medlemskab for lavere blodsukker

Triba+ er et strukureret og velafprøvet medlemskab. Hver måned har et tema, der bygger oven på hinanden og hjælper dig til at opnå et naturligt lavere blodsukker – og sikrer at ændringerne holder ved.

De første 3 måneder har vi fokus på maden, så vi får blodsukkeret ned. De næste 3 måneder har vi fokus på bl.a. bevægelse, søvn og stress.

Efter de første 6 måneders medlemskab hjælper vi dig med at holde fast i dine nye, gode vaner. Vi følger fortsat op på dine målinger fra lægen, og du kan blive ved med at deltage i nogle af de fælles webinarer.

Vedholdenhed kræver fortsat fokus, men i vedligeholdelsesfasen bliver mængden af indhold mindre, så du kan fokusere på livet i stedet for din livsstilsændring. Derfor falder prisen for dit medlemskab efter 6 måneder.

Triba+ måned for måned

Blodsukkervenlig mad – Kom godt i gang med LCHF / KETO

Blodsukkervenlig mad – Til hverdag og fest

Blodsukkervenlig mad – Faste og vægt

Vaner der holder

Søvn og velvære

Bevægelse

Fastholdelse

Efter 6 måned fokuserer vi på vedholdendehed. Der bliver mindre undervisningsmateriale, og prisen på medlemskabet falder.

Det får du med i medlemskabet

Online Fællesskab
Videoer og opgaver
Webinarer
Opskrifter
Triba medlemsskab
Lægesamtaler
Individuelle samtaler

Du bliver en del af Triba fællesskabet

Der er fri mulighed for at søge hjælp og støtte undervejs både fra mig og resten af holdet i vores lukkede fællesskab kun for forløbsdeltagere hos Triba. Her deler vores deltager ivrigt deres succeshistorier og gode råd, som du kan blive inspireret af.

Digital undervisning

Hver uge modtager du en e-mail med ugens program og link til vores platform, hvor du finder ugens videoer.

De 6 moduler er planlagt, så du trin for trin bliver ledt frem mod målet uden at blive overvældet. Du får 2-3 videoer ad gangen, som du kan se, når det passer dig – og gense ligeså mange gange du har brug for. På computer, tablet eller telefon.

Til hver videolektion er der materiale og en opgave, så du også får sat handling bag din nye viden.

Som forløbsdeltager får du evig adgang til materialet, som kan downloades efter forløbets udgang.

Webinarer hver 2. uge

Via platformen mødes vi live på skærmen hver anden uge (ferier undtaget) på skiftende hverdage kl. 19.00 – 20.00.

Sammen med de øvrige forløbsdeltagere er du med direkte på din computer, tablet eller telefon, hvor vi kan tale sammen og se hinanden. Har du ikke mulighed for eller lyst til at deltage live, kan du gense optagelsen senere – men jeg vil varmt opfordre dig til at være med live.

Nemme, billige og lækre opskrifter

Som forløbsdeltager får du først og fremmest vores E-Bog med vores favorit type 2-diabetes opslkrifter. Yderligere er vores fællesskab rigtig gode til at dele deres egne opskrifter og erfaringer, hvor du altid vil kunne finde god inspiration til maden.

Vi sikrer du har alt hvad du skal bruge, for at lave velsmagende mad, der mætter uden at sende blodsukkeret i vejret.

Værdifulde medlemsskaber

Undervejs med forløbet er du en del af fællesskabet for forløbsdeltagere, hvor vi afholder vores webinarer og du kan booke tider hos vores ernærignsekspert og læge.

Efter forløbet har du mulighed for at forblive medlem på abonnementsbasis hvor du kan fortsætte med at f.eks. have samtaler med vores eksperter og læge og/eller løbende deltage i webinarerne og få svar på dine spørgsmål.

Book månedlig lægetid hos vores læge

Gennem Triba forløbet har du adgang til 1 månedlig lægesamtale. Hvis der opstår yderligere behov kan vi arrangere det efter aftale.

Vores læge kan bl.a. hjælpe dig med at skære ned på medicinen og svare på eventuelle spørgsmål du har omkring forløbet, kosten, øvrig medicin eller andet.

Individuel opstartssamtale

På Triba forløbet har du adgang til 1 individuel opstartssamtale, hvor vi får dig godt i gang med dit forløb.

Under den individuelle samtaler kan du tale med vores vane-coaches og/eller ernæringseksperter for at få dig på rette vej, eller få svar på dine spørgsmål.

I resten af forløbet har du ubegrænset adgang til vores eksperter og coaches via kursusplatformen.

Tag undervisningen og fællesskabet med dig på farten

Triba's type 2-diabetes forløb og fællesskab foregår 100% online. Som forløbsdeltager får du adgang til Triba appen så du altid har dit sunhedsteam, undervisningen og Triba's fællesskab lige ved hånden.

Optimeret til Mobil og tablet
Support lige ved hånden
Eksklusive ressourcer
Triba fællesskabet
Individuel vejledning

Det får du

Med et Triba medlemskab får du, hvad du har brug for, for at spise dig til et lavere blodsukker og mindre behov for medicin. Medlemskabet er et velafprøvet og tilrettelagt forløb:

Viden

Solid, relevant og nødvendig viden leveret på en letforståelig måde. Du lærer, hvad du bør spise og hvad du bør undgå, og forstår hvordan maden påvirker kroppen. Vi kommer også omkring måling af blodsukker, din medicin, vægt, faste, sult og mæthed.

Handling

Viden er det vigtige fundament, men det der virker, er at få sat handling på og rent faktisk få ændret dine madvaner og din livsstil. Nogen kaster sig ud i det og går all-in mens andre tager små skridt – begge dele er helt fint. Det vigtigste er at du før det på en måde, der fungerer for dig. Du får opgaver undervejs, der sikrer at du får sat handling på.

Støtte

Flere gange om måneden har vi live webinarer, hvor du får støtte både fra os og de andre deltagere. Vi anbefaler, at du deltager, men er du ikke til det, kan du se optagelserne efterfølgende. Livet har det med at komme i vejen for selv de bedste intentioner om livsstilsændringer, og derfor er det vigtigt for din succes at have et helt fællesskab i ryggen, til når det er svært. Vi er din livline, og med Fælles webinarer og Lægens konsultation kan du altid få svar på dine spørgsmål og hjælp til at komme videre eller tilbage på sporet.

3 gratis trin fra vores forløb

Skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenfor, og modtag vores 3 grundlæggende trin fra forløbet til bedre trivsel og balance for dig der har diabetes 2.

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 3 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.