fbpx

Hvem er Triba?

For få år tilbage var type 2-diabetes en kronisk sygdom man skulle leve med resten af livet. Man troede ikke det var muligt at komme ud af type 2-diabetes.

Gennem et fokus på den underliggende årsag og viden fra årtiers diabetes forskning er Triba blevet grundlagt.

Triba er skabt af en gruppe ildsjæle der har mærket konsekvenserne af diabetes helt tæt på livet og har sat sig et mål om at revolutionere diabetes behandlingen og hjælpe så mange som muligt fri for type 2-diabetes.

Jane Kudsk

Jane Kudsk

Co-Founder og Specialist i ernæring og Type 2-diabetes

 .
Jane har hjulpet hundredevis af Type 2-diabetikere over de sidste 5 år og har bl.a. skrevet bogen “Spis dig fri for type 2-diabetes”.

Alexander Omel

Alexander Omel

Læge

 .
En læge med større passion for sundhed finder du nok ikke. Alexander vil vejlede dig i livsstilsoptimering og samtidig sikre forsvarlig nedtrapning af din medicin. Ud over at have researchet sundhed i mange år har Alexander tidligere arbejdet med hjerte-, lunge-, akut- samt almenmedicin. Ved siden af Triba er han også i fuld gang med at specialisere sig som anæstesi/intensiv-læge.

Mads Misiak Friis

Mads Misiak Friis

Vane-coach

 .
Mads har mange års erfaring indenfor sundhed, personlig udvikling og er ekspert og foredragsholder i opbygning af vaner

Johan Rishede Duus

Johan Rishede Duus

Digital Ninja

 .
Johan er vores digitale ninja der sørger for at vores platform og programmer bare fungerer og at vores forløb løber gnidningsfrit.

Bliv en del af holdet

Vi er hele tiden på udkig efter nye kollegaer. Du er mere end velkommen til at sende en umotiveret ansøgning hvis vores stillingsbetegnelser nedenfor ikke passer dig.

Kommerciel Co-Founder med iværksætter erfaring

Digital Produc Co-Founder

3 gratis trin fra vores forløb

Skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenfor, og modtag vores 3 grundlæggende trin fra forløbet til bedre trivsel og balance for dig der har diabetes 2.

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 3 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.