fbpx

FAQ - Vores hyppigst stillede spørgsmål om Triba

Klik på spørgsmålene nedenfor for at se svaret

Hvor længe varer det?
2
3

Med vores Triba+ medlemskab er det dig selv, der bestemmer, hvor længe det varer. Medlemskabet er delt op i 3 perioder og tilrettelagt, så vi kommer hele vejen rundt om din sundhed, så din krop og dit blodsukker kommer bedre i balance:

  1. De første 3 måneder handler om maden. Allerede den første måned lærer du præcis, hvad du skal spise, og hvad du skal undgå for at sænke blodsukkeret. Du får opskrifter, guides og opgaver, der hjælper dig med at komme i gang. Du slipper for at tælle kalorier og lærer i stedet at lytte til, hvad din krop har brug for. Vi afprøver også faste, som er en effektiv vej til lavere blodsukker.

     

  2. I måned 4-6 af Triba+ medlemskabet bevæger vi os videre til andre livsstilsfaktorer som søvn, stress og bevægelse. Det ligger i naturlig forlængelse af at ændre madvanerne, som for de fleste allerede har givet mere energi og overskud til at gå skridtet videre. Hvis du binder dig for de første 6 måneder, får du en måned gratis. Det er den løsning de fleste vælger.

     

  3. Efter 6 måneder med fokus på livsstilsændringer, skruer vi ned mængden af nyt indhold, og prisen bliver reduceret til 249 kr. pr. måned uden binding. Ved at forblive medlem beholder du trygheden i fællesskabet og muligheden for at række ud efter hjælp. Vi støtter dig med at fastholde de nye gode vaner og med at komme tilbage på sporet, hvis du bliver slået ud af kurs. Du kan også fortsat få vores vurdering af dine målinger fra lægen og medicinindtag.

Jeg fejler også andre ting, så kan I hjælpe mig, ligesom I har hjulpet andre?
2
3

Ja!

Diabetes kommer sjældent alene.

De fleste har forhøjet blodtryk, overvægt og får kolesterolmedicin. Mange døjer med andre sygdomme: gigt, stofskifteproblemer, hjertekarsygdom osv.

Når din krop kommer bedre i balance, vil mange af disse tilstande også blive forbedret.

Så ja – selvom du fejler noget andet, så kan vi hjælpe dig. Noget af det første vi beder dig om er, at udfylde et startskema med dine sundhedsoplysninger, så vi bl.a. har styr på din medicin og andet der skal tages højde for.

Hvad med teknikken – kan jeg finde ud af det?
2
3

Du får adgang til videoer og det øvrige materiale via vores medlemsside. Du kan også downloade Triba app’en til din telefon eller tablet, så finder du nemt videokurser, chat osv.

Når du er tilmeldt kommer du automatisk ind på medlemssiden, og du får en mail med link til siden.

Derefter vil du hver uge modtage en mail med link til det nye indhold.

Hvis du slet ikke er ferm til teknik, kræver det lidt tålmodighed at finde rundt i det hele, men det plejer nu at gå ret hurtigt med at finde sig til rette.

Hvordan foregår webinarerne?
2
3

Webinarerne er online gruppemøder, hvor vi kan se og høre hinanden, og du kan få svar på spørgsmål, hjælp til udfordringer og motivation til at fortsætte. Mange deltagere er glade for fællesskabet med en gruppe mennesker, der vil det sammen som dem selv og som støtter hinanden.

Det foregår en aften hver anden uge kl. 19-20 - vi skifter mellem mandag og tirsdag aften.

Vi benytter et meget brugervenligt program Butter, og det er let at deltage i via et klik på en knap på medlemssiden. Du kan være med fra en telefon/tablet eller pc med mikrofon og kamera. Vi har lavet gode instruktionsvideoer og hjælper gerne med teknikken, så godt som vi kan.

Alle gruppemøderne bliver optaget, så man kan se med, hvis man ikke har mulighed for eller lyst til at deltage live på skærmen.

Kan man få individuel hjælp?
2
3

Ja!

Hos os bliver du ikke overladt til dig selv. Ud over gruppe-webinarerne har du adgang til at booke en individuel opstartssamtale med mig samt en lægesamtale med Alexander, hvis du har noget i forhold til medicin mv., du gerne vil have en anden læges vurdering af.

Desuden har du ubegrænset adgang til vores hjælp via chat og mail.

Det er muligt at tilkøb yderligere individuelle samtaler.

Skal jeg følge en fastlagt kostplan?
2
3

Nej!

Vores vigtigste mål er at hjælpe dig med at lave forandringer, der holder i længden. Derfor bliver du ikke sat til at følge en bestemt plan.

Du tager det i dit tempo, til dit temperament, så det passer til din hverdag og livssituation. Vi vil gerne hjælpe alle, og det kan vi ikke ved at putte alle ned i den samme kasse.

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.