fbpx

Medlem log ind

Gratis online foredrag “Spis dig til et lavere blodsukker i påsken” med Jane Kudsk d. 18. marts kl. 19. Tilmeld dig her >>

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

I vores 3 måneders online forløb, lærer du hvordan man kan spise sig til et lavere blodsukker. Forløbet er opdelt i 6 moduler du kan læse mere om nedenfor

6 moduler mod et lavere blodsukker

Triba’s Type 2-diabetes forløb er opbygget over 6 moduler som hjælper dig til at opnå et naturligt lavere blodsukker – og sikrer at ændringerne holder ved. Under hele forløbet har du adgang til individuelle samtaler med vores ernæringseksperter og læge som ser på eventuel nedjustering af diabetes medicin og sikrer at dine nye madvaner ikke giver dig for lavt blodsukker eller øvrige komplikationer.

Medicin og målinger

I dette modul får du overblik over din nuværende helbredssituation og målinger, så du løbende kan se dit fremskridt. Du lærer at forstå begreberne og hvordan du får mest ud af dine egne målinger. Ud over det tjekker vi også din medicin, så der ikke er risiko for at få for lavt blodsukker, før du starter på dine nye madvaner.

Motivation

I modul 2 sætter vi sammen realistiske mål som kan støtte dig på vejen mod et lavere blodsukker. Her ser vi på hvordan vi kan styrke din indre motivation så du sikrer resultaterne på den lange bane også. Yderligere ser vi på dine tidligere spise- og slankevaner, så de ikke går i vejen for dine nye mål.

Mad

Her ser vi på hvad du helt konkret skal spise og hvad du skal undgå for at opnå et lavere blodsukker. Du får også en masse ligetil og lækre opskrifter som let får dig i gang med den nye kost. I modulet får du en forståelse for hvad kulhydrater, kolesterol og fedt egentligt er, og hvordan de påvirker din krop, så du lettere kan tage et bevidst valg om hvad du vil spise.

Måltider

I modul 4 lærer du at finde ud af hvor meget, hvornår og hvor ofte du skal spise for at du selv trives bedst uden at sulte og/eller overspise. Vi ser også på hvordan man kan løse udfordringerne omkring at spise ude eller til selskaber, så du kan blive ved med at leve det liv du elsker.

Mindset

Modul 5 sætter fokus på et gennemgående tema for forløbet - nemlig at træne dit mindset. Det er en afgørende faktor for at skabe resultater og for at sikre en varig livsstilsændring. Vi kommer til at arbejde endnu mere med mindsettet så du undgår at give dig selv skyld og dårlig samvittighed omkring maden, og i stedet nyde den.

Målstregen

Hele målet med type 2-diabetes forløbet er at få et lavere og mere stabilt blodsukker, som kan være med til at give dig mere energi, glæde og overskud. Undervejs og i slutningen af forløbet ser vi på dit blodsukker sammen med vores læge og ser på mulighederne for at reducere medicinen. Og selvfølgelig fejrer vi successerne og ser fremad så du kan fortsætte på egen hånd.

Sådan foregår forløbet

Du bliver en del af Triba fællesskabet

Der er fri mulighed for at søge hjælp og støtte undervejs både fra mig og resten af holdet i vores lukkede fællesskab kun for forløbsdeltagere hos Triba. Her deler vores deltager ivrigt deres succeshistorier og gode råd, som du kan blive inspireret af.

Digital undervisning

Hver uge modtager du en e-mail med ugens program og link til vores platform, hvor du finder ugens videoer.

De 6 moduler er planlagt, så du trin for trin bliver ledt frem mod målet uden at blive overvældet. Du får 2-3 videoer ad gangen, som du kan se, når det passer dig – og gense ligeså mange gange du har brug for. På computer, tablet eller telefon.

Til hver videolektion er der materiale og en opgave, så du også får sat handling bag din nye viden.

Som forløbsdeltager får du evig adgang til materialet, som kan downloades efter forløbets udgang.

Webinarer hver 2. uge

Via platformen mødes vi live på skærmen hver anden uge (ferier undtaget) på skiftende hverdage kl. 19.00 – 20.00.

Sammen med de øvrige forløbsdeltagere er du med direkte på din computer, tablet eller telefon, hvor vi kan tale sammen og se hinanden. Har du ikke mulighed for eller lyst til at deltage live, kan du gense optagelsen senere – men jeg vil varmt opfordre dig til at være med live.

Nemme, billige og lækre opskrifter

Som forløbsdeltager får du først og fremmest vores E-Bog med vores favorit type 2-diabetes opslkrifter. Yderligere er vores fællesskab rigtig gode til at dele deres egne opskrifter og erfaringer, hvor du altid vil kunne finde god inspiration til maden.

Vi sikrer du har alt hvad du skal bruge, for at lave velsmagende mad, der mætter uden at sende blodsukkeret i vejret.

Værdifulde medlemsskaber

Undervejs med forløbet er du en del af fællesskabet for forløbsdeltagere, hvor vi afholder vores webinarer og du kan booke tider hos vores ernærignsekspert og læge.

Efter forløbet har du mulighed for at forblive medlem på abonnementsbasis hvor du kan fortsætte med at f.eks. have samtaler med vores eksperter og læge og/eller løbende deltage i webinarerne og få svar på dine spørgsmål.

Book månedlig lægetid hos vores læge

Gennem Triba forløbet har du adgang til 1 månedlig lægesamtale. Hvis der opstår yderligere behov kan vi arrangere det efter aftale.

Vores læge kan bl.a. hjælpe dig med at skære ned på medicinen og svare på eventuelle spørgsmål du har omkring forløbet, kosten, øvrig medicin eller andet.

Individuel opstartssamtale

På Triba forløbet har du adgang til 1 individuel opstartssamtale, hvor vi får dig godt i gang med dit forløb.

Under den individuelle samtaler kan du tale med vores vane-coaches og/eller ernæringseksperter for at få dig på rette vej, eller få svar på dine spørgsmål.

I resten af forløbet har du ubegrænset adgang til vores eksperter og coaches via kursusplatformen.

Køb forløbet og start op allerede i dag

Kom godt fra start med dine nye madvaner med et af vores online forløb mod et lavere og mere stabilt blodsukker. Hvis du er i tvivl om hvilket forløb du skal starte ud med, vil vi anbefale at du booker en gratis samtale via www.triba.dk/book

Mød Jane Kudsk

Jeg hedder Jane Kudsk og er uddannet levnedsmiddelkandidat med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Jeg har desuden taget en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling.

Siden 2016 har jeg drevet Spis dig fri, hvor type 2-diabetikere kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Det foregår både ansigt-til-ansigt i Vejle, København og online til hele Danmark.

De sidste år har jeg rådgivet og undervist hundredvis af diabetikere i, hvordan de rent praktisk kan spise sig til et lavere blodsukker og mindre medicin.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på jane@triba.dk eller på telefon 53 26 77 22.

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

G1.1 - Tilladelse til markedsføring

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.