fbpx

Medlem log ind

Diabetes og kolesterol? –> Gratis online foredag med Jane Kudsk d. 23 April kl. 19 Læs mere her >>

Hvem er Triba?

 Type 2-diabetes bliver ofte opfattet som en kronisk sygdom, der uundgåeligt bliver forværret med tiden. Sådan ser vi ikke på sygdommen hos Triba.

Hele vores team er passioneret over at give mennesker med type 2-diabetes eller præ-diabetes en mulighed for at ændre madvaner og livsstil, så langtidsblodsukkeret og behovet for medicin naturligt falder.

Sammen har vi skabt en revolutionerende online diabetes behandling, hvor vi hjælper helt almindelige – og vidt forskellige – mennesker til en hverdag med mindre medicin og mere energi og livsglæde. Vi følger den nyeste forskning tæt både inden for diabetes, mad og livsstil men også adfærdsændringer og adfærdsdesign, så vi sikrer os at vores forløb hjælper vores medlemmer med at skabe varig forandring i deres liv. 

Sundhedsfagligt team

Jane Kudsk

Jane Kudsk

CSO, Co-Founder & Specialist i ernæring og type 2-diabetes

Jane har en kandidatgrad i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring. Hun er desuden uddannet madmentor og optaget af det psykologiske og følelsesmæssige omkring spisning. Siden 2016 har hun hjulpet hundredevis af mennesker med type 2-diabetes med at spise dig til et lavere blodsukker og mindre medicin. Foredragsholder og forfatter til bogen “Spis dig fri for type 2-diabetes”.

Michella Baunsgaard

Michella Baunsgaard

Diætist

Flere års erfaring i at hjælpe folk i at opnå deres målsætning, med henblik på en sundere livsstil. Hvor heraf en  del med type 2 diabetes.
Udover at være diætist er Michella også uddannet personlig træner som brænder for at hjælpe mennesker med at opnå den største glæde og sikre de opnår de rette kompetencer til selvstændigt at kunne sikre en bæredygtig løsning – der holder i længden.

Alexander Omel

Alexander Omel

Læge

 .
En læge med større passion for sundhed finder du nok ikke. Alexander vil vejlede dig i livsstilsoptimering og samtidig sikre forsvarlig nedtrapning af din medicin. Ud over at have researchet sundhed i mange år har Alexander tidligere arbejdet med hjerte-, lunge-, akut- samt almenmedicin. Ved siden af Triba er han også i fuld gang med at specialisere sig som anæstesi/intensiv-læge.

Regitze Seerup

Regitze Seerup

Læge


Regitze har arbejdet som læge i 8 år, primært inden for intern medicin og anæstesi/intensiv og er passioneret omkring funktionel medicin, seksuel sundhed og mental sundhed. Regitze har personlig erfaring indenfor mere alternative behandlingsformer såsom akupunktur, kropsterapi, breathwork, kulde/varme, dearmering, faste, meditation og naturterapi.

Eksterne eksperter

Mads Misiak Friis

Mads Misiak Friis

Vane-coach

_
Mads har mange års erfaring indenfor sundhed, personlig udvikling og er ekspert og foredragsholder i opbygning af vaner. Læs mere om Mads på growthisland.com.

Anders Bach

Anders Bach

Coach, forfatter og ex-diabetiker


Anders har spist og motioneret sig fri af diabetesmedicin. Siden har han studeret og sat sig ind i, hvordan man holder sig medicinfri. Den viden deler han  gennem kurser, foredrag og coaching samt sin bog “Sådan”. Læs mere om Anders på sundfonunft.info.

Per Andersen

Per Andersen

Fysioterapeut og potensekspert


Per Andersen hjælper mænd, der ikke kan få den op at stå. Per ved, hvad han taler o, da han selv levede med rejsningsbesvær i 12 år. Han møder ofte mænd med diabetes i sin klinik Hercules&Co, fordi diabetes øger risikoen for potensproblemer.

Administrativt og teknisk team

Moritz Mueller

Moritz Mueller

CEO & Co-Founder


Moritz har 14 års erfaring i sundhedsvæsenet inden for behandling af diabetes og kritiske tilstande. I dag er han administrerende direktør hos Triba. Ud over det er Moritz meget passioneret omkring sport og ernæring.

David Stubbe Teglbjærg

David Stubbe Teglbjærg

CPO & Co-Founder


David har 15 års erfaring i udviklingen af digitale produkter og kunstig intelligens, både som leder og ingeniør. Derudover er han uddannet psykoterapeut og medlem af dansk psykoterapeutforening. Han brænder for at udvikle produkter og forløb, der understøtter positiv forandring.

Emil Hansen

Emil Hansen

Digital Marketing


Emil har arbejdet i flere forskellige startups med growth marketing og er drevet af ny viden, nye ideer og at lave en impact. Han har det seneste år arbejdet indenfor health tech da motivationen for reelt set at hjælpe menesker er meget stor indenfor dette område. Udover dette er han meget motiveret indenfor health og musik, og er drevet af at lave ting der holder ham sund og glad.

Website popup med Jane Kudsk - Gratis online forefrad om type 2 diabetes og kolesterol

Udfyld dine informationer og tryk "Deltag" nedenfor for at tilmelde dig foredraget. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev efter foredraget som altid kan frameldes.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en bekræftigelsesmail. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.