fbpx

Hvem er Triba?

For få år tilbage var type 2-diabetes en kronisk sygdom man skulle leve med resten af livet. Man troede ikke det var muligt at komme ud af type 2-diabetes.

Gennem et fokus på den underliggende årsag og viden fra årtiers diabetes forskning er Triba blevet grundlagt.

Triba er skabt af en gruppe ildsjæle der har mærket konsekvenserne af diabetes helt tæt på livet og har sat sig et mål om at revolutionere diabetes behandlingen og hjælpe så mange som muligt fri for type 2-diabetes.

Moritz Mueller

Moritz Mueller

CEO & Co-Founder


Moritz har 13 års erfaring i sundhedsvæsenet inden for behandling af diabetes og kritiske tilstande. Ud over det er Moritz meget passioneret omkring sport og ernæring.

Jane Kudsk

Jane Kudsk

Co-Founder og Specialist i ernæring og Type 2-diabetes

 .
Jane har hjulpet hundredevis af Type 2-diabetikere over de sidste 5 år og har bl.a. skrevet bogen “Spis dig fri for type 2-diabetes”.

Alexander Omel

Alexander Omel

Læge

 .
En læge med større passion for sundhed finder du nok ikke. Alexander vil vejlede dig i livsstilsoptimering og samtidig sikre forsvarlig nedtrapning af din medicin. Ud over at have researchet sundhed i mange år har Alexander tidligere arbejdet med hjerte-, lunge-, akut- samt almenmedicin. Ved siden af Triba er han også i fuld gang med at specialisere sig som anæstesi/intensiv-læge.

Mads Misiak Friis

Mads Misiak Friis

Vane-coach

 .
Mads har mange års erfaring indenfor sundhed, personlig udvikling og er ekspert og foredragsholder i opbygning af vaner

Regitze Seerup

Regitze Seerup

Læge


Regitze har arbejdet som læge i 8 år, primært inden for intern medicin og anæstesi/intensiv og er passioneret omkring funktionel medicin, seksuel sundhed og mental sundhed. Regitze har personlig erfaring indenfor mere alternative behandlingsformer såsom akupunktur, kropsterapi, breathwork, kulde/varme, dearmering, faste, meditation og naturterapi.

Michella Baunsgaard

Michella Baunsgaard

Diætist

Flere års erfaring i at hjælpe folk i at opnå deres målsætning, med henblik på en sundere livsstil. Hvor heraf en  del med type 2 diabetes.
Udover at være diætist er Michella også uddannet personlig træner som brænder for at hjælpe mennesker med at opnå den største glæde og sikre de opnår de rette kompetencer til selvstændigt at kunne sikre en bæredygtig løsning – der holder i længden.

Bliv en del af holdet

Vi er hele tiden på udkig efter nye kollegaer. Du er mere end velkommen til at sende en umotiveret ansøgning hvis vores stillingsbetegnelser nedenfor ikke passer dig.

Kommerciel Co-Founder med iværksætter erfaring

Digital Produc Co-Founder

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

G1.1 - Tilladelse til markedsføring

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.