fbpx

Medlem log ind

Diabetes og kolesterol? –> Gratis online foredag med Jane Kudsk d. 23 April kl. 19 Læs mere her >>

Online foredrag med Jane Kudsk:

Type 2 diabetes og kolesterol – gratis online foredag d. 23 April

 

Frygten for at kolesteroltallene og risikoen for hjertekarsygdom stiger, er den mest almindelige bekymring jeg møder hos jer med type 2-diabetes, der overvejer at begynde eller allerede spiser mere fedt i stedet for kulhydrat.

Under foredraget forklarer jeg bl.a.:

👉 Hvad kolesterol er, og hvorfor det er livsvigtigt

👉 Hvad du kan forvente, at der sker med dine kolesteroltal ved at følge vores anbefalinger om mere fedt og mindre kulhydrat

👉 Hvordan din risiko for hjertekarsygdom med al sandsynlighed mindskes, når du kaster dig ud i at spise dig fri for type 2-diabetes

Efter foredraget vil du forstå, hvorfor du ikke behøver frygte kolesterol, og hvordan det kan gå til, at mange af vores Triba+ medlemmer stopper med deres kolesterolmedicin, selvom de spiser mere fedt end tidligere.

Foredraget varer ca. halvanden time inkl. tid til spørgsmål.

Type 2-diabetes Marianne
GRATIS ONLINE FOREDRAG 23. APRIL

Type 2 diabetes? Derfor skal du ikke frygte fedt og kolesterol – med Jane Kudsk

Har du ikke mulighed for at deltage på datoen? Tilmeld dig alligevel for at få tilsendt det optagede foredrag efterfølgende

Næste online foredrag: 23. april kl. 19:00

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Tilmeld dig her

Mød Jane Kudsk

Jeg hedder Jane Kudsk og er uddannet levnedsmiddelkandidat med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Jeg har desuden taget en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling.

Siden 2016 har jeg drevet Spis dig fri, hvor type 2-diabetikere kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Det foregår både ansigt-til-ansigt i Vejle, København og online til hele Danmark.

De sidste år har jeg rådgivet og undervist hundredvis af diabetikere i, hvordan de rent praktisk kan spise sig til et lavere blodsukker og mindre medicin.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på jane@triba.dk eller på telefon 53 26 77 22.

Har du spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

14 + 7 =

Website popup med Jane Kudsk - Gratis online forefrad om type 2 diabetes og kolesterol

Udfyld dine informationer og tryk "Deltag" nedenfor for at tilmelde dig foredraget. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev efter foredraget som altid kan frameldes.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en bekræftigelsesmail. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.