fbpx

Vilkår for garanti

Triba+ Diabeteskursus

Vilkår for garanti – Triba+ Diabeteskursus

 

Følger du anbefalingerne på Triba+ Diabeteskursus, giver vi garanti for, at dit langtidsblodsukker er faldet efter 3-6 måneder. Vilkår og betingelser for garantien fremgår af denne side.
Vi tilbyder ikke nogen form for refundering eller returnering af forløbet. I modsætning til mange andre onlineprogrammer og informationsprodukter, hvor du ofte er overladt til dig selv at gennemføre forløbet – indeholder dette forløb individuelle samtaler, live gruppecoaching og direkte hjælp til at guide dig gennem processen mod et lavere blodsukker. Denne coaching og hjælp koster os tid og fokus at give, men vi tror på, at det er en god investering i din succes. Vi beder dig derfor forpligte dig fuldt ud til forløbet og gå ”all in”, så vi sammen investerer i, at du når sikkert og trygt i mål.
  

Brug for støtte?

Vi står klar til at tage os af alle dine spørgsmål, bekymringer eller tekniske udfordringer undervejs. Vi giver også gerne virtuelle krammere og “high-fives”, når du har brug for dem! Uanset hvad du støder ind i undervejs, vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Det foregår i chatten, på live webinarerne og i Facebookfællesskabet.

Hvad enten du er begejstret eller ved at gå i baglås og bakke ud undervejs, opfordrer vi dig til at dele det i vores Facebookfællesskab. Ellers har hverken teamet eller de andre deltagere mulighed for at dele dine opture og hjælpe dig igennem dine udfordringer.

Ved tekniske spørgsmål skal du kontakte os på info@triba.dk eller telefon 5326 7722. Undgå venligst tekniske spørgsmål i Facebookgruppen.

Din risikofri “sænk dit blodsukker på 3-6 måneder” garanti

 

Vi garanterer, at du med type 2 diabetes vil kunne sænke langtidsblodsukkeret i løbet af de 6 måneder forløbet varer.

Hvis dit langtidsblodsukker (HbA1C målt i mmol/mol) ikke er faldet efter 3-6 måneder, hjælper vi dig gratis i yderligere 3 måneder. Det gør vi, fordi det for nogle tager længere tid, før resultatet kan ses på langtidsblodsukkeret. Hjælpen indebærer en individuel samtale á 30 minutter samt live webinarer. Er dit blodsukker stadig ikke faldet, giver vi dig alle dine penge tilbage. Det betyder, at vi personligt garanterer din succes, når du følger anvisningerne i forløbet.

 

Du kan indsende et garantikrav om yderligere hjælp, hvis du har gjort følgende:

 

For at kvalificere dig til yderligere 3 måneders hjælp, skal du opfylde følgende punkter:

1. Bekræfte at du har læst dette dokument.

2. Have en startmåling af langtidsblodsukkeret foretaget op til en måned før og efter forløbsstart. Denne måling skal være over 48 mmol/mol (grænsen for Type 2 diabetes).

3. Følge de trin-for-trin instruktioner, vi giver dig og lave de nødvendige ændringer i dine madvaner. Du skal fuldføre mindst 80 % af alle videoer og tilknyttede opgaver fra basistrinene.

4. Deltage i mindst 3 live webinarer og opstartssamtalen.

5. Deltage aktivt i Facebookgruppen ved at kommentere på andres opslag og dele dine egne udfordringer og sejre undervejs. Er du ikke bruger af Facebook, skal du give os besked om dette senest i uge 2 af forløbet.

6. Have en imødekommende holdning og vilje til at ændre madvaner. For at få mest ud af Triba+ Diabeteskurset og nå målet om et lavere blodsukker er det afgørende, at du udviser en åben og imødekommende holdning og vilje til at ændre madvaner. Hvis du ikke er klar, ikke forstår eller er uenig i den coaching, du modtager, er du ansvarlig for at fortælle os det, så vi kan hjælpe dig med at komme videre. Hele teamet er her for at hjælpe dig med trygt at krydse målstregen, men vi kan ikke gøre det, hvis du ikke rækker ud efter hjælpen eller ikke er i stand til eller villig til at handle på anbefalingerne undervejs.

Vi er sikre på, at hvis du tager hver eneste af disse trin, så vil du få succes – det er derfor, vi tager risikoen og tilbyder dig yderligere hjælp, så du ikke behøver at bekymre dig!

 

Indsendelse af dokumentation

 

Du skal indsende dit garantikrav inklusiv kopi af start- og slutmålinger fra lægen via e-mail til info@tiba.dk senest 2 uger efter sidste modul.

Når du har indsendt dit krav, gennemgår vi dine opgaver samt deltagelse i forløbet og giver dig direkte besked inden for 7 dage, om dit krav er blevet godkendt. Derefter laver vi en aftale omkring det yderligere 3-måneders forløb frem til din næste blodsukkerkontrol.

 

Du kan indsende et garantikrav om pengene retur, hvis du har gjort følgende:

 

Efter 6+3 måneders forløb kan du vælge at få alle dine penge retur, hvis du stadig ikke ser et fald i blodsukkeret.

For at kvalificere dig til at få dine penge retur, skal du opfylde følgende punkter:

1. Have deltaget i den opfølgende samtale.

2. Indsende dokumentation på at dit langtidsblodsukker ikke er faldet. 

 

Yderligere vilkår

 

Under denne garanti er du kun berettiget til at modtage det beløb, som du har betalt for forløbet. Du er ikke berettiget til denne garanti, hvis du har modtaget Triba+ Diabeteskursus som en bonus, som en del af en anden pakke eller med rabat som tidligere kursusdeltager.

 

Triba Health ApS

CVR: 43280104

Ragnagade 7

2100 København Ø

info@triba.dk

www.triba.dk

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.