fbpx

Snart 10 års erfaring med diabetesbehandling

Jane Kudsk grundlagde ”Spis dig fri” i 2016 ud af en frustration over den hjælp mennesker med type 2-diabetes bliver tilbudt i det offentlige sundhedsvæsen. Jane bor i Vejle og har en baggrund som levnedsmiddelkandidat med speciale i human ernæring (2004) og arbejdede på daværende tidspunkt i Kolding kommunes sundhedscenter. Hun fortæller:

 ”Da jeg fik øjnene op for, hvad der sker ude i verden og begyndte at dykke ned i forskningen om diabetes og ernæring stod det klart for mig, at jeg blev nødt til at råbe op. Jeg tog bl.a. ud og holdt en masse foredrag og udgav bestselleren ”Spis dig fri for type 2-diabetes” i 2019.

Det har hele tiden været min mission at hjælpe mennesker med type 2-diabetes til et bedre liv i et online format, så jeg kunne nå ud til mennesker i hele landet. Det har vist sig meget populært og skabt fantastiske resultater for dem, der har været med.”

Villa Flegborg billede

"Spis dig fri" bliver til Triba Health

I 2022 indgik Jane et partnerskab med KRING, et venture studio baseret i København, der arbejder for at forbedre verden inden for sundhed og grøn energi ved at starte og støtte nye virksomheder. Det medførte opstarten af Triba Health og muligheden for at nå ud til langt flere mennesker.

“Min mission med Spis dig fri lever videre hos Triba, hvor jeg i dag arbejder tæt sammen med mine to medstiftere af Triba: David og Moritz og hele vores team af passionerede medarbejdere. Vi har store ambitioner om at nå ud til mange flere mennesker både i ind- og udland, og hjælpe dem med at spise sig fri for type 2-diabetes samt mindske byrden af diabetes både for det enkelte menneske og for samfundet.”

Baggrunden for navnet Triba Health

Triba er en sammentrækning af trivsel og balance, og henviser samtidig til ordet ”tribe” – eller flok. Vores mål er at skabe et fællesskab og en bevægelse for mennesker, der tør tage ansvar for deres sygdom og gå i en ny retning sammen med os. Diabetesbehandling består af 5 % hjælp udefra og 95 % egenomsorg.

Sundhedsvæsnet har stort fokus på de 5 %, og vi tilbyder hjælp til den anden del – der hvor det virkelig rykker – nemlig egenomsorgen.

5 %

af diabetesbehandling består af hjælp udefr

95 %

af diabetesbehandlingen består af egenomsorg

Vores anbefalinger

Vores anbefalinger til mennesker med diabetes er baseret på den nyeste forskning og erfaringer fra læger og eksperter verden over. Når man skærer ned på kulhydraterne og i stedet spiser mere protein og sundt, naturligt fedt, falder blodsukkeret helt naturligt.

Desværre halter de officielle kostråd stadig bagud og bygger på en teori om at fedt er farligt. Vi mener, at det er en forældet teori. Og den har ikke hjulpet os til at få det bedre. Tværtimod. Læs mere om kostrådene her.

”Vi opfordrer til at skrue tiden et par generationer tilbage til før, vi blev fedtforskrækkede. På den måde kan vi reparere den skade, der er sket – og forebygge at diabetes forværres.”

Har du brug for hjælp tilbyder Triba et holistisk diabeteskursus. Udgangspunktet er dig, din situation og hverdag, og du får praktisk og konkret hjælp til at ændre kostvaner og livsstil et skridt ad gangen. Du får lagt en plan, der gør, at din indsats bliver holdbar i længden. Og du mærker hurtigt en effekt på kroppen, der giver tryghed og motivation til at fortsætte.

Hvem er Triba?

Jane Kudsk portrait om os

Jane Kudsk

Co-Founder / CSO

Jane har en kandidatgrad i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring. Hun er desuden uddannet madmentor og optaget af det psykologiske og følelsesmæssige omkring spisning. Siden 2016 har hun hjulpet hundredevis af mennesker med type 2-diabetes med at spise dig til et lavere blodsukker og mindre medicin. Foredragsholder og forfatter til bogen “Spis dig fri for type 2-diabetes”.

Alexander Omel Laege

Alexander Omel

Læge

En læge med større passion for sundhed finder du nok ikke. Alexander vil vejlede dig i livsstilsoptimering og samtidig sikre forsvarlig nedtrapning af din medicin. Ud over at have researchet sundhed i mange år har Alexander tidligere arbejdet med hjerte-, lunge-, akut- samt almenmedicin. Ved siden af Triba er han også i fuld gang med at specialisere sig som anæstesi/intensiv-læge.

Michella Baunsgaard

Michella Baunsgaard

Klinisk Diætist

Flere års erfaring i at hjælpe folk i at opnå deres målsætning, med henblik på en sundere livsstil. Hvor heraf en  del med type 2 diabetes.
Udover at være diætist er Michella også uddannet personlig træner som brænder for at hjælpe mennesker med at opnå den største glæde og sikre de opnår de rette kompetencer til selvstændigt at kunne sikre en bæredygtig løsning – der holder i længden.

Regitze Seerup

Regitze Seerup

Læge

Regitze har arbejdet som læge i 8 år, primært inden for intern medicin og anæstesi/intensiv og er passioneret omkring funktionel medicin, seksuel sundhed og mental sundhed. Regitze har personlig erfaring indenfor mere alternative behandlingsformer såsom akupunktur, kropsterapi, breathwork, kulde/varme, dearmering, faste, meditation og naturterapi. 

Anders Bach

Mads Friis

Vane – Coach

Mads har mange års erfaring indenfor sundhed, personlig udvikling og er ekspert og foredragsholder i opbygning af vaner. Læs mere om Mads på growthisland.com.

Anders Bach

Anders Bach

Coach og ex-diabetiker

Anders har spist og motioneret sig fri af diabetesmedicin. Siden har han studeret og sat sig ind i, hvordan man holder sig medicinfri. Den viden deler han  gennem kurser, foredrag og coaching samt sin bog “Sådan”. Læs mere om Anders på sundfonunft.info.

Ulla Schou

Ulla Schou

Psykoterapeut

Ulla Schou er en dygtig psykoterapeut og certificeret tapping-specialist, dedikeret til at give individer mere energi og overskud gennem terapi og coaching. Ved at hjælpe folk med at opgradere deres mindset, fremmer hun personlig vækst og forbedret velvære.

Per Andersen

Per Andersen

Fysioterapeut & potensekspert

Per Andersen hjælper mænd, der ikke kan få den op at stå. Per ved, hvad han taler o, da han selv levede med rejsningsbesvær i 12 år. Han møder ofte mænd med diabetes i sin klinik Hercules&Co, fordi diabetes øger risikoen for potensproblemer. 

Keri Strachan billede

Keri Strachan

Registeret Diætist SA

Keri er en registreret diætist med 20 års erfaring, primært i privat praksis, og hun har rådgivet for Kearsney College og SA Jockey Academy. Hendes specialinteresser er sportsernæring og brugen af terapeutisk kulhydratrestriktion til at håndtere stofskiftesygdomme som diabetes og kræft. Hun er LCHF-praktiserende på niveau 1 for Nutrition Network.

Lebo Dioka

Lebogang Dioka

Registered Diætist SA

Lebo er en registreret diætist med en bachelorgrad i diætetik. Hendes mangfoldige erfaringer omfatter farmaceutisk salg, fitness og kroniske livsstilssygdomme. Hun brænder for at sikre, at folk fra forskellige baggrunde har adgang til sundhedsuddannelse.

David Teglbjaerg

David Teglbjærg

Co-Founder / CPO

David har 15 års erfaring i udviklingen af digitale produkter og kunstig intelligens, både som leder og ingeniør. Derudover er han uddannet psykoterapeut og medlem af dansk psykoterapeutforening. Han brænder for at udvikle produkter og forløb, der understøtter positiv forandring.

Emil Hansen

Emil Hansen

Digital Marketing

Emil har arbejdet i flere forskellige startups med growth marketing og er drevet af ny viden, nye ideer og at lave en impact. Han har det seneste år arbejdet indenfor health tech da motivationen for reelt set at hjælpe menesker er meget stor indenfor dette område. Udover dette er han meget motiveret indenfor health og musik, og er drevet af at lave ting der holder ham sund og glad.

Nina Petersen

Nina Petersen

Service & UX Designer

Nina centrerer mennesker i designet af digitale brugeroplevelser ved at fordybe sig i deres adfærd og behov med åbenhed og empati. I samarbejde med brugere og forskellige fagligheder anvender hun metoder såsom brugerundersøgelser, idégenerering og kortlægning af indsigter for at udvikle meningsfulde løsninger. Nina er engageret i emner relateret til fysisk og mental trivsel. Derudover dyrker hun alle de kreative interesser, hun kan få fingrene i, fra strikning til træarbejde.

Ann-Christine Sunesen

Ann-Christine Sunesen

Brand & Content Marketing

Med over et årtis arbejde inden for brand og content marketing har Ann Christine en bred vifte af erfaringer med sig i bagagen. Udover hendes ekspertise for kommunikation og formidling, er Ann Christine særligt passioneret omkring holistisk sundhed, kost, mentalt helbred, mindfulness og sport. Hun lever selv en både sund og aktiv livsstil, der er i linje med de principper, som vi hos Triba også tilbyder vores medlemmer.

Per Andersen

Michelle Dao

Customer Success Specialist