fbpx

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Spis dig fri – opskrifter<br />
E-bøger

Spis dig fri – opskrifter

E-bøger

Har du læst bogen “Spis dig fri for Type 2 diabetes” og savner nogle nemme, lækre opskrifter?

Jeg har lavet 2 e-bøger med lækre og nemme opskrifter til morgen, frokost og aften, så du nemt kan lave mad i hverdagen – uden blodsukkeret ryger i vejret.

E-bøgerne giver desuden masser af inspiration til salater og grønt tilbehør, som du let kan kombinere med det, du plejer at spise.

Velbekomme!

Opskrifter e-bøger

Opskrifter 1

Format: E-bog (pdf)

Udgivelsesdato, version 2: 10.05.2021

Antal sider: 82

Opskrifter 2

Format: E-bog (pdf)

Udgivelsesdato, version 1: 24.02.2023

Antal sider: 83

Opskrifter 1+2

Format: E-bog (pdf)

 

Jeg bruger opskrifterne flittigt og er meget begejstret for E-bogen.

Gerda

Vi bruger din opskriftsbog herhjemme. Der er rigtig mange gode opskrifter. Nogle af dem har vi så rettet lidt på og tilpasset vores smag. Men super.

Georg

Jeg købte E-bogen med opskrifter, fordi jeg trængte til lidt ny inspiration, og det fik jeg. Jeg har fået afprøvet flere af dem, de er rigtig fine.

Marijanne

Jane Kudsk og hendes team svarer på dine spørgsmål om behandling af diabetes type 2, højt blodsukker og hvordan man behandler diabetes med livsstils- og ernæringsmæssig intervention.

Har du spørgsmål? Skriv dine kontaktoplysninger, og vi kontakter dig.

6 + 9 =

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.