fbpx

Triba+ medlemskab

  Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

  For dig der har type 2-diabetes eller prædiabetes

  Ingen binding

Medlemskabet starter op d. 1. i måneden. Du kan tilmelde dig Triba+ når som helst og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet.

Det kan derfor være en fordel at melde sig ind i god tid inden d. 1. i måneden – du betaler ikke ekstra.

Læs mere om medlemskabet herunder ↓

Betal månedligt

Betal halvårligt

Vælg halvårlig betaling og få en måned gratis

995 DKK pr. måned*

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

* Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Hver måned til den 1. trækkes automatisk 995 kr. Efter 6 måneder falder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Vælg månedlig betaling hvis du ikke ønsker at betale samlet

829 DKK pr. måned**

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

** Mest for pengene - Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Til den 1. i måneden trækkes automatisk 4.974 kr., og du får dermed en måneds medlemskab gratis. Efter 6 måneder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Book gratis intro samtale hvis du er i tvivl

Læs andre medlemmers resultater

Et medlemskab for lavere blodsukker

Triba+ er et strukureret og velafprøvet medlemskab. Hver måned har et tema, der bygger oven på hinanden og hjælper dig til at opnå et naturligt lavere blodsukker – og sikrer at ændringerne holder ved.

De første 3 måneder har vi fokus på maden, så vi får blodsukkeret ned. De næste 3 måneder har vi fokus på bl.a. bevægelse, søvn og stress.

Efter de første 6 måneders medlemskab hjælper vi dig med at holde fast i dine nye, gode vaner. Vi følger fortsat op på dine målinger fra lægen, og du kan blive ved med at deltage i nogle af de fælles webinarer.

Vedholdenhed kræver fortsat fokus, men i vedligeholdelsesfasen bliver mængden af indhold mindre, så du kan fokusere på livet i stedet for din livsstilsændring. Derfor falder prisen for dit medlemskab efter 6 måneder.

Triba+ måned for måned

Blodsukkervenlig mad – Kom godt i gang med LCHF / KETO

Blodsukkervenlig mad – Til hverdag og fest

Blodsukkervenlig mad – Faste og vægt

Gode vaner og bevægelse

Søvn og stress

Andre livsstilsfaktorer

Fastholdelse

Efter 6 måned fokuserer vi på vedholdendehed. Der bliver mindre undervisningsmateriale, og prisen på medlemskabet falder.

Det får du med i medlemskabet

Du bliver en del af Triba fællesskabet

Der er fri mulighed for at søge hjælp og støtte undervejs både fra Tribas team og resten af holdet i vores lukkede fællesskab kun for Triba+ medlemmer. Her kan vores medlemmer dele deres succeshistorier og gode råd, som du kan blive inspireret af.

Digital undervisning

Hver uge modtager du en e-mail med ugens program og link til vores medlemsside, hvor du finder ugens videoer.

De 6 første måneder er planlagt, så du trin for trin bliver ledt frem mod målet om lavere blodsukker uden at blive overvældet. Du får 2-3 videoer ad gangen, som du kan se, når det passer dig – og gense ligeså mange gange du har brug for. På computer, tablet eller telefon.

Til hver videolektion er der materiale og en opgave, så du også får sat handling bag din nye viden.

Webinarer hver 2. uge

Via medlemssiden eller app'en mødes vi live på skærmen hver anden uge (ferier undtaget) på skiftende hverdage kl. 19.00 – 20.00.

Sammen med de øvrige medlemmer er du med direkte på din computer, tablet eller telefon, hvor vi kan tale sammen og se hinanden. Har du ikke mulighed for eller lyst til at deltage live, kan du gense optagelsen senere – men jeg vil varmt opfordre dig til at være med live.

Nemme, billige og lækre opskrifter

Som Triba+ medlem får du først og fremmest vores E-Bog med vores favorit type 2-diabetes opskrifter. Yderligere er vores fællesskab rigtig gode til at dele deres egne opskrifter og erfaringer, hvor du altid vil kunne finde god inspiration til maden.

Vi sikrer du har alt, hvad du skal bruge, for at lave velsmagende mad, der mætter uden at sende blodsukkeret i vejret.

Individuel opstartssamtale

I den første måned af dit medlemskab har du mulighed for at booke en opstartssamtale med en af eksperterne i Tribas team.

Vi hjælper dig godt i gang og sammen lægger vi en plan for dig, så du får mest muligt ud af din indsats.

I resten af forløbet har du ubegrænset adgang til vores eksperter og coaches via kursusplatformen.

Book månedlig lægetid hos vores læge

Gennem Triba+ medlemskabet kan du booke en lægesamtale.

Vores læge kan bl.a. hjælpe dig med at skære ned på medicinen og svare på eventuelle spørgsmål du har omkring medicin, diabetes og livsstil.

Få nem adgang til Triba+ via Triba app'en

Triba+ medlemskabet foregår online. Som Triba+ medlem får du adgang til Triba app'en, så du altid har dit sunhedsteam, undervisningen og Triba's fællesskab lige ved hånden.

Det får du

Med et Triba+ medlemskab får du den hjælp og viden, du har brug for, for at spise dig til et lavere blodsukker og mindre behov for medicin. Medlemskabet er et velafprøvet og tilrettelagt forløb:

Viden

Solid, relevant og nødvendig viden leveret på en letforståelig måde. Du lærer, hvad du bør spise og hvad du bør undgå, og forstår hvordan maden påvirker kroppen. Vi kommer også omkring måling af blodsukker, din medicin, vægt, faste, sult og mæthed.

Handling

Viden er det vigtige fundament, men det der virker, er at få sat handling på og rent faktisk få ændret dine madvaner og din livsstil. Nogen kaster sig ud i det og går all-in mens andre tager små skridt – begge dele er helt fint. Det vigtigste er at du før det på en måde, der fungerer for dig. Du får opgaver undervejs, der sikrer at du får sat handling på.

Støtte

Flere gange om måneden har vi live webinarer, hvor du får støtte både fra os og de andre deltagere. Vi anbefaler, at du deltager, men er du ikke til det, kan du se optagelserne efterfølgende. Livet har det med at komme i vejen for selv de bedste intentioner om livsstilsændringer, og derfor er det vigtigt for din succes at have et helt fællesskab i ryggen, til når det er svært. Vi er din livline, og med Fælles webinarer og Lægens konsultation kan du altid få svar på dine spørgsmål og hjælp til at komme videre eller tilbage på sporet.

Holdopstart d. 1. December. Tilmeld dig senest d. 30/11 for at sikre din plads

X

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

G1.1 - Tilladelse til markedsføring

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.