fbpx

Medlem log ind

Gratis online foredrag “Spis dig til et lavere blodsukker i påsken” med Jane Kudsk d. 18. marts kl. 19. Tilmeld dig her >>

Lavere blodsukker og mere energi i en periode med en kaotisk og besværlig hverdag, der ellers var uden meget overskud

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist i ernæring og type 2-diabetes.
01.25.2023

Inger M. på 73 år har deltaget i Triba’s diabetesforløb, og hun er i dag glad for, at hun meldte sig til.

På forhånd var hun dog ret bekymret over, om det var det rigtige tidspunkt at gå i gang, og hun overvejede, om hun ville få nok ud af forløbet. Hun stod i en ret kaotisk situation med flytning og manglende hussalg, der gjorde hverdagen meget besværlig. 

I dag fortæller Inger:

“Jeg investerede i diabetesforløbet hos Triba, fordi jeg har været meget opsat på, om jeg kunne komme ud af medicin. Jeg har aldrig troet på den vejledning, jeg har fået af læger og diætist og søgte derfor noget andet. På trods af den kaotiske periode det har været for mig på grund af min boligsituation, har jeg alligevel fået mit langtidsblodsukker ned fra 43 til 37, så jeg nu har fået skåret to Metformin væk om dagen. Jeg har desuden tabt ca. 5 kg og har god energi, hvilket jeg også har brug for. Derfor har forløbet også været alle pengene værd, og jeg har fået ny viden og nye madvaner undervejs.”

Måske tænker du selv over, om lige nu er et godt tidspunkt at gå i gang. Til det kan vi kun sige, at mange af vores deltagere, der  har taget tilløb rigtig længe – måske i flere år – ville ønske de var startet noget før. 

På Triba’s diabetesforløb hjælper vi dig godt i gang. Hvis du ikke har så meget overskud for tiden, kan du sagtens tage det et lille skridt ad gangen – du behøver bestemt ikke ændre alt på en gang. 

Lavere blodsukker og 29kg mindre

Book en gratis, uforpligtende samtale med Jane eller en trænet coach fra vores team via knappen nedenfor, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig ud af den normale, onde spiral med mere og mere medicin.

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Website popup med Jane Kudsk - Gratis online forefrad om type 2 diabetes og kolesterol

Udfyld dine informationer og tryk "Deltag" nedenfor for at tilmelde dig foredraget. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev efter foredraget som altid kan frameldes.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en bekræftigelsesmail. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.