fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Lavere blodsukker og mere energi i en periode med en kaotisk og besværlig hverdag, der ellers var uden meget overskud

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
01.25.2023

Inger M. på 73 år har deltaget i Triba’s diabetesforløb, og hun er i dag glad for, at hun meldte sig til.

På forhånd var hun dog ret bekymret over, om det var det rigtige tidspunkt at gå i gang, og hun overvejede, om hun ville få nok ud af forløbet. Hun stod i en ret kaotisk situation med flytning og manglende hussalg, der gjorde hverdagen meget besværlig. 

I dag fortæller Inger:

“Jeg investerede i diabetesforløbet hos Triba, fordi jeg har været meget opsat på, om jeg kunne komme ud af medicin. Jeg har aldrig troet på den vejledning, jeg har fået af læger og diætist og søgte derfor noget andet. På trods af den kaotiske periode det har været for mig på grund af min boligsituation, har jeg alligevel fået mit langtidsblodsukker ned fra 43 til 37, så jeg nu har fået skåret to Metformin væk om dagen. Jeg har desuden tabt ca. 5 kg og har god energi, hvilket jeg også har brug for. Derfor har forløbet også været alle pengene værd, og jeg har fået ny viden og nye madvaner undervejs.”

Måske tænker du selv over, om lige nu er et godt tidspunkt at gå i gang. Til det kan vi kun sige, at mange af vores deltagere, der  har taget tilløb rigtig længe – måske i flere år – ville ønske de var startet noget før. 

På Triba’s diabetesforløb hjælper vi dig godt i gang. Hvis du ikke har så meget overskud for tiden, kan du sagtens tage det et lille skridt ad gangen – du behøver bestemt ikke ændre alt på en gang. 

Lavere blodsukker og 29kg mindre

Book en gratis, uforpligtende samtale med Jane eller en trænet coach fra vores team via knappen nedenfor, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig ud af den normale, onde spiral med mere og mere medicin.

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.