fbpx

Medlem log ind

Gratis online foredrag “Spis dig til et lavere blodsukker i påsken” med Jane Kudsk d. 18. marts kl. 19. Tilmeld dig her >>

Diabetes 2 forløbet har været godt

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist i ernæring og type 2-diabetes.
12.19.2022

Læs hvordan Lilli på 81 oplevede Diabetes 2 forløbet med Triba, og hvordan hendes blodsukker og vægt faldt.

Inden havde jeg det meget dårligt med mine hofter, betændte slimsække og uro i benene samt gigt. Jeg har tidligere prøvet så meget uden resultat så jeg var lidt skeptisk.

I dag efter de tre måneder mærker jeg synlig bedring især i fødder og hofter. Jeg går bedre og kan tydelig mærke, hvis jeg spiser noget forkert. Mit sukkertal er faldet, jeg har tabt 5 kg, og jeg har mere energi.
Det bedste har for mig i diabetes 2 forløbet har været at få mere baggrundsviden, høre om de andre og få mange nye opskrifter.

Jeg syntes, det var mange penge for diabetes 2 forløbet, men er glad for at jeg meldte mig til og anbefaler helt bestemt gerne forløbet til andre med diabetes.

Jeg tror bestemt ikke, jeg får problemer med at fortsætte, jeg nyder den mad jeg må få og er blevet meget bedre til at følge opskrifter.”

– Lilli, 81 år

 

 

 

 

 

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Website popup med Jane Kudsk - Gratis online forefrad om type 2 diabetes og kolesterol

Udfyld dine informationer og tryk "Deltag" nedenfor for at tilmelde dig foredraget. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev efter foredraget som altid kan frameldes.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en bekræftigelsesmail. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.