fbpx

Mit langtidsblodsukker er faldet – Marianne, 62 år

Af Johan Duus
10.17.2022

“Mit langtidsblodsukker er faldet fra 122 til 45, mine kolesteroltal er blevet pænere, og jeg er ikke længere sulten.
Mine gigtsmerter er næsten forsvundet, og jeg har hverken galdestens- eller mavesyreproblemer længere. Jeg har i sidegevinst tabt over 22 kg på et halvt år”

Marianne, 62 år

 

For 2 år siden fik Marianne i en alder af 60 år konstateret Type 2 diabetes med et tårnhøjt langtidsblodsukker på 122.

Det fik hende til at melde sig til diabetesbehandlings forløbet, efter blot et halvt år kunne hun fejre, hvad der  sandhed var en succeshistorie.

Hun fortalte efterfølgende:

“Mit langtidsblodsukker er faldet fra 122 til 45, mine kolesteroltal er blevet pænere, og jeg er ikke længere sulten.

 

Jeg har stadigvæk gigt, men mine smerter er næsten forsvundet, og mine nyrer er ikke på overarbejde mere, og jeg har hverken galdestens- eller mavesyreproblemer længere.

 

Jeg har i sidegevinst tabt over 22 kg på et halvt år, så at møde Jane og være med på holdet, det er det bedste, der er sket for mig, efter det grufulde chok jeg fik for 13 måneder siden, da jeg fik konstateret diabetes.”

 

Nu et år senere beretter Marianne stolt, hvordan hun har været i stand til at fastholde det gode resultat – og vi har fået lov til at dele svaret:

 

”Jeg har lige været til årskontrol, og mit langtidsblodsukker er faldet yderligere til 41. Jeg havde taget 100 gram på, så det er jo det samme som at holde vægten 😊 og ellers er alt som det skal være.

 

Min læge er så tilfreds med mine tal, at nu vil hun kun se mig hvert 1/2 år 😉👍

 

Alt dette var jeg ikke kommet til uden jeres hjælp. De penge det kostede, har været de bedste penge jeg har givet ud på noget til mig selv 😊 Diabetesbehandlings forløbet kan jeg kun anbefale på det varmeste til alle diabetikere.

 

Det får ikke kun blodsukkeret til at blive normalt, det helbreder også mange andre ting, f.eks. blodtryk, psoriasis, galdesten, sure opstød (reflux), gigtsmerter bliver reduceret, vægttab m.m. Det har det i hvertfald gjort ved mig. 

 

I har lært mig det hele, og hvor var det dog godt, at jeg meldte mig på forløbet, jeg har ikke fortrudt et sekund 😊

 

Med ønsket om en dejlig dag til jer, og at I må hjælpe hele Danmark med at få bugt med diabetes, når nu Sundhedsstyrelsen m.fl. ikke kan finde ud af, at de danske kostråd ikke dur til personer med diabetes.”

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Eller

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link eller i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Få hjælp til at sænke blodsukkeret allerede i dag

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få hjælp måned efter måned. Ved tillmedling får du direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med Diabeteskurset som starter op i hold d. 1. i hver månede.

Betal månedligt

Betal halvårligt

Vælg halvårlig betaling og få en måned gratis

995 DKK pr. måned*

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

* Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Hver måned til den 1. trækkes automatisk 995 kr. Efter 6 måneder falder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Vælg månedlig betaling hvis du ikke ønsker at betale samlet

829 DKK pr. måned**

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

** Mest for pengene - Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Til den 1. i måneden trækkes automatisk 4.974 kr., og du får dermed en måneds medlemskab gratis. Efter 6 måneder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Øvrige artikler

3 gratis trin fra vores forløb

Skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenfor, og modtag vores 3 grundlæggende trin fra forløbet til bedre trivsel og balance for dig der har diabetes 2.

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 3 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.