fbpx

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Diabetesbogen

Spis dig fri for Type 2 diabetes

af Jane Kudsk 


9 Trin til at spise dig fri

diabetesbogen

Format: Hardback

Udgivelsesdato: 01.07.2024

Antal sider: 245

 

 

Ønsker du bogen signeret?

Bestil bogen her på siden og vælg selv, om du vil have bogen signeret af forfatteren.

Pris 299 kr. inkl. gratis fragt

Forsalg hele juni kun 249 kr. 

Bogen sendes gratis (i Danmark).

NY opdateret version udkommer 1. juli 2024. Den nye version udkommer i hardback og er bl.a. opdateret med opskrifter og anbefalinger til, hvad du skal spise for at sænke blodsukkeret

 

Mere end hver 10. dansker har Type 2 diabetes eller har så højt blodsukker, at de er godt på vej til at udvikle sygdommen!

Hvorfor rammer denne sygdom, der engang blev kaldt gammelmandssukkersyge, nu også unge mænd, kvinder og børn?

Og hvorfor er udbredelsen af sygdommen eksploderet de seneste årtier?

Jane Kudsk er ekspert i ernæring og Type 2 diabetes, og i denne bog afslører hun:

• Hvorfor forfejlede kostråd og fokus på medicinsk behandling har gjort Type 2 diabetes til en udbredt, kronisk sygdom
• Hvordan du kan spise dig til et naturligt, stabilt blodsukker ved at glemme alt du har lært om fedt og forkæle dig selv med nærende og velsmagende mad

Mange vil blive overraskede over bogens budskab: vi skal nemlig spise meget mere fedt.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning og de mange diabetikere hun har hjulpet fri af sygdommen, gør Jane Kudsk op med myten om, at fedt gør os fede og syge.

Ved at spise mere naturligt fedt vil du opleve en helt ny mæthed, og du kan ændre hele balancen i din krop og gå fra diabetiker til ex-diabetiker.

Bogen giver dig 9 Trin til at spise dig fri og indeholder et væld af gode råd til at ændre madvaner og få motivation til varig forandring.

En helt igennem velskrevet bog med stort fokus på at læser forstår, hvordan maden påvirker blodsukker, og hvordan kostændring kan mindske sukkertrang, forbedre blodsukkerniveau og samtidigt bidrage til vægttab for overvægtige. En både fagligt velfunderet og overskuelig bog om kost til prædiabetikere, type 2 diabetikere og sukkerafhængige med et ønske om at spise bedre i hverdagen. Bogen for hermed mine bedste anbefalinger.

Lisbeth

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.