fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

5kg vægttab og balance i kroppen på kun 1 måned

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
07.31.2023

Forvandlet på en måned med vægttab og en helt ny balance i kroppen.

Resultater der giver motivation til at fortsætte.

Hør om Lisbeths første måned som Triba+ medlem herunder

Ønsker du at sænke blodsukkeret og evt. et vægttab?

Har du forsøgt tidligere uden held?

Så læs med her om Lisbeth, og om hvor hurtigt vores metode kan give dig med Type 2 diabetes resultater. 

…Og hurtige resultater ved vi, er med til at styrke motivationen til at fortsætte:

I dag havde jeg (Jane Kudsk) en individuel samtale med Lisbeth på 60 år, der startede som Triba+ medlem 1. Juli. Hun er rigtig glad for at hun er kommet i gang og har fundet noget der virker for hende. 

Tidligere har Lisbeth forgæves forsøgt at få styr på blodsukkeret og opnå vægttab med alle mulige kure. Intet har givet mere end 500 g vægttab pr. måned, og hun er altid endt med at tage det hele på igen. Et mønster som rigtig mange kan nikke genkendende til. 

Slavisk har hun fulgt rådene fra sin diætist, uden det hjalp hverken på vægt eller blodsukker, men til gengæld gav hende en følelse af ikke at slå til. 

Derfor er hun ret begejstret for endelig at have fundet en metode, der virker! Og hun oplever hverken afsagn, eller at det er en kamp. Det er en lettelse ikke at skulle måle og veje sin mad, som hun har brugt rigtig meget tid og fokus på tidligere.

Derfor vil hun også gerne dele sin oplevelse: 

“Det er jo ikke noget særligt, man skal spise. Man skal bare ændre tilbehøret,” som hun siger. 

 

“Jeg har allerede haft et vægttab på 5 kg den første måned, og jeg har det bedre. Jeg er ikke oppustet som før, hvilket var meget ubehageligt, og jeg har aldrig sure opstød mere. 

 

Jeg har ikke følt mig sulten, og jeg føler en helt ny ro, lethed og balance i kroppen, som jeg ikke har mærket før.

 

Det her virker for mig, og jeg glæder mig til det videre forløb hos Triba.”

 

Vil du med og have vores målrettede hjælp til mennesker med type 2-diabetes, så du kan gå glad hjem fra lægen næste gang, du skal have målt blodsukker? 

Læs mere og tilmeld dig vores Triba+ Medlemskab med Jane Kudsk her

 

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.