fbpx

Medlem log ind

Ny med type 2-diabetes? Forstå hvad du selv kan gøre. Online foredrag med Jane Kudsk d. 23 maj Læs mere her >>

Diabetesforløb gav Astrid på 72 år gode resultater

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist i ernæring og type 2-diabetes.
12.08.2022

Astrid på 72 år havde et langtidsblodsukker på 48, hvilket er den værdi, hvor lægen konstaterer diabetes 2. Hun ville gerne undgå medicin og fandt så Tribas diabetesforløb.

 

“Jeg investerede i diabetesforløbet, fordi jeg var overvægtig, havde diabetes 2, forhøjet blodtryk og forhøjede kolesteroltal. Jeg havde også trang til chokolade og kage.

På forhånd bekymrede det mig, at jeg syntes, diabetesforløbet var for dyrt. Desuden var jeg bange for, om jeg kunne gennemføre det, når undervisningen skulle foregå over internettet.

Derfor er jeg stolt over, at jeg gennemførte forløbet. Det bedste er, at mit langtidsblodsukker er faldet fra 48 til 39. 

Jeg har været glad for at al undervisning, vejledning og venlighed jeg modtog, omfatter hele mennesket. Det gav mig vilje til at gennemføre forløbet.

Jeg er blevet 8 kg lettere, og nu kan jeg klare at tage en trappe på 75 trin i moderat stavgang. Jeg får også daglig motion på min cykel.

Så forløbet var pengene værd! 

Jeg er kommet af med min dårlige samvittighed over alt det forkerte jeg spiste. Jeg har hele tiden vidst, at der skulle mere til end en slankekur. Og den hjælp har jeg fået nu!

– Astrid, 72 år

 

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

G1.1 - Tilladelse til markedsføring

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.