fbpx

Medlem log ind

Gratis online foredrag “Spis dig til et lavere blodsukker i påsken” med Jane Kudsk d. 18. marts kl. 19. Tilmeld dig her >>

Jeg er kommet af med insulin og metformin

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist i ernæring og type 2-diabetes.
10.12.2022

Jeg er kommet af med insulin og Metformin. Og så satte forløbet skub i mit vægttab – på 2 år har jeg tabt 50 kg, og min livrem er forkortet med 50 cm.

 

Det været ”forbavsende let at gå til” med maden, og den ustyrlige sukkertrang er på en måde forsvundet.” Claus 55 år

Claus på 55 år bor i Vestjylland og havde haft diabetes i 22 år, da han startede i et diabetesbehandlingsforløb. Gennem årene fik han mere og mere diabetesmedicin endte på både Metformin, Ozempic og insulin. 

Undervejs i forløbet kom han helt af med insulin, og alligevel faldt langtidsblodsukkeret til 42. Metformin stoppede han også snart med, og i dag får han kun Ozempic på laveste dosis. Han er også kommet af med blodtryksmedicinen, og kolesteroltallene ligger fint.

Her 2 år efter forløbet, holder Claus stadig fast i sine nye madvaner.

”Det går fremragende. Blodsukkeret ligger stadig rigtig fint,og jeg har tabt i alt 50 kg. Forleden ryddede jeg ud i mit tøj og kørte afsted med en hel trailerfuld, der er for stort og ikke kan sys mere ind. Mine pæne bukser har jeg fået syet elastik i – og de er syet ind to gange. Min livrem er i alt forkortet med 50 cm.

 

I dag kan jeg sagtens gå forbi en bager uden at få lyst til at gå ind, og jeg kan også sagtens lade lagkagen køre forbi, hvis jeg er til selskab. Hvis jeg spiser noget sødt til en fest en gang imellem, så ved jeg, at der kommer to-tre hårde dage med sukkertrang bagefter, før jeg er helt tilbage på sporet igen.”

For Claus har det været ”forbavsende let at gå til” med maden, og når han får lyst til at forsøde tilværelsen, tyer han til salte mandler, flødeskum med frosne bær eller en lille keto chokoladekage.

Han holder også fast i sin daglige cykeltur på 25 km, der pludselig var energi til. Han er afsted i al slags vejr – også selvom han altid har lyst til at vende om de første par hundrede meter, indtil kroppen er i gang.

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Website popup med Jane Kudsk - Gratis online forefrad om type 2 diabetes og kolesterol

Udfyld dine informationer og tryk "Deltag" nedenfor for at tilmelde dig foredraget. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev efter foredraget som altid kan frameldes.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en bekræftigelsesmail. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.