fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Jeg har fået mit liv tilbage – Birthe, 74 år

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
10.12.2022

“Ved første konsultation hos lægen stillede han mig en fremtid med mere og mere medicin og til sidst insulinindsprøjtninger i udsigt. Det skete heldigvis ikke.

Jeg er taknemmelig over, at have deltaget i dette diabetesbehandligsforløb og derved har fået mit liv tilbage.Samtidig med, at man får styr på sin diabetes, kommer energien, det godt humør og livslysten tilbage.”

Birthe, 74 år

 

Jeg har fået mit liv tilbage

 

Birthe på 74 år havde egentlig accepteret den udsigt, lægen havde givet hende ved første konsultation om mere og mere medicin og til sidst insulinindsprøjtninger.

Hun fulgte troligt de retningslinjer, hun fik fra lægen om at spise mindre portioner, mindre fedt samt mere groft brød og kartofler – men hun blev bare mere og mere sløv og træt og deprimeret.

Hun havde set sin mor få sat foden af på grund af diabetes og anede ikke, at der var andre muligheder.

Birthe ville sandsynligvis have samme problemer i dag, hvis ikke hun havde meldt sig til diabetesbehandlings forløbet. Hun havde læst om forløbet, men vidste ikke hvad et online forløb egentlig var, eller om hun kunne lære noget af det.

 ”En dag var jeg til min datters fødselsdag og fortalte om det her forløb, men at det var mange penge for en pensionist som mig. Jeg husker tydeligt, hvordan min datters veninde så på mig og sagde:

 

 ”Sig mig Birthe, hvor meget er dit liv værd?”

 

Det gav mig nærmest en mavepuster, og jeg gik direkte hjem og meldte mig til.

Jeg bruger jo penge på tøj, frisør og alt muligt andet, men det hjælper jo ikke på mit helbred.

Her bagefter synes jeg ikke, det var for meget at betale, og forløbet var helt klart investeringen værd for mig.

 

I dag er mit blodsukker fint, og lægens udsigt til mere og mere medicin blev ikke til noget.

 

Til gengæld har jeg mere overskud og energi, og jeg er sluppet af med kolesterolmedicinen. Det har gjort en kæmpe forskel for mig. Før var jeg usikker på benene og tabte ting ud af hænderne. 

 

Nu går jeg 2-4 km hver dag, og nogle dage endda 6 km. Det kunne jeg slet ikke før.

 

Nu har jeg også mulighed for at spare pengene til medicin, og maden jeg handler ind, koster det samme som før. Så det er ikke noget, der behøver være dyrt i budgettet.

 

Samtidig med, at man får styr på sin diabetes, kommer energien, det godt humør og livslysten tilbage. Jeg er taknemmelig over, at have deltaget i dette forløb og derved har fået mit liv tilbage.”

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.