fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Langtidsblodsukkeret er faldet på 3 måneder

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
05.23.2023

Steen Erik på 72 år har været med på Tribas diabeteskursus og anbefaler det gerne til andre. Langtidsblodsukkeret faldt til 48 på 3 måneder.

 

Diabetesforløbet hos Triba har været godt, da det har hjulpet med fokus på kulhydrater.

Inden havde jeg det egentlig godt rent fysisk, men jeg bekymrede mig over at mit langtidsblodsukker var steget fra 49 til 56.

I forhold til forløbet var det en stor bekymring for mig at skulle undvære kartofler og brød, samt hvordan jeg skulle takle gæstebud.

Det vigtigste jeg har opnået er et lavere blodsukker – langtidsblodsukkeret er på 3 måneder faldet til 48. Desuden kan jeg se, at der for mig ikke sker noget ved at spise, hvad der bliver serveret på gæstebud – blot anbefalingerne følges stringent i hverdagen.

Da jeg ikke er overvægtig, er jeg dog frustreret over at have tabt mig 3 kg til trods for stort indtag af proteiner. Min vægt er dog er stabiliseret, men på for lavt niveau – 68 kg. Jeg fortsætter derfor med at få hjælp hos Triba, så jeg kan tage på igen.

 

Vil du høre mere om hvordan du spise dig til et lavere og mere stabilt blodsukker? Book en gratis intro samtale med Jane Kudsk via www.triba.dk/book

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.