fbpx

Medlem log ind

Ny med type 2-diabetes? Forstå hvad du selv kan gøre. Online foredrag med Jane Kudsk d. 23 maj Læs mere her >>

Maden virkede bedre end Ozempic – Tove er nu uden bivirkninger

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist i ernæring og type 2-diabetes.
01.23.2023

Toves nye madvaner har virket bedre end Ozempic, og nu slipper hun for bivirkningerne.

“Et mindre sukkerindtag ikke var tilstrækkeligt, men nu er mit langtidsblodsukker faldet, og jeg tager ikke længere medicin.”

Tove L. valgte i en alder af 73 år at deltage i Triba’s diabetesbehandling. Hun fik for mange bivirkninger af diabetesmedicinen Ozempic, og selvom hun skar ned på sit sukkerindtag det ikke tilstrækkeligt til at undgå medicin. Derfor søgte hun hjælp til en mere målrettet omlægning af sin kost.

Allerede efter 3 måneder kunne Tove fejre lavere langtidsblodsukker. Hun fortæller:

“Mit langtidsblodsukker er faldet fra 51 til 46 uden medicin. Da jeg tog Ozempic lå mit langtidsblodsukker på 48, så for mig har de nye madvaner bedre effekt end medicinen, som gav mig mange bivirkninger.

Diabetesforløbet hos Triba har været særdeles godt. Det er et veltilrettelagt kursusforløb med stor personligt opbakning, ny viden og kontakt med andre personer med type 2-diabetes i de forskellige rum på Facebook og webinarer.

Jane har en uendelige tålmodighed og positiv tilgang til os kursister på webinar-møderne, og man mærker også det store engagement i samtalerne med hende og resten teamet.”

Gruppemøderne foregår en aften hver anden uge via et meget brugervenligt program Butter, hvor deltagerne har mulighed for at mødes med hinanden og Tribas Team samt få svar på spørgsmål og ikke mindst motivation til at fortsætte. Alle møderne bliver optaget, så man kan se med, hvis man ikke har mulighed for eller lyst til at deltage live på skærmen:

“Jeg vidste på forhånd, at jeg ikke kunne deltage i en del af de planlagte webinar-møder, men jeg fandt ud af at se dem efterfølgende, hvilket var OK for mig.” 

Ud over gruppemøderne online får deltagerne hver uge nyt videomateriale med tilhørende opgaver, så både viden, mindset og madvaner bliver styrket gennem hele forløbet. Videoerne bliver man ved med at have adgang til efter forløbet, og man kan se dem, når det passer. Tove fortæller videre :

“Jeg har været særlig glad for videoerne i kursusforløbet. I starten missede jeg nogle opgaver på grund af ferie samt ny en PC’er, men jeg fik det indhentet.

Jeg kan mærke, at mine nye madvaner er gode for mig. Min krop er faldet til ro, og jeg kan mærke sult på en anden måde. Desuden har jeg fået nemmere ved at sige “Nej, tak!” til kulhydrater ude i byen .

Forløbet har absolut været pengene værd, da jeg har fået en stor viden om, hvordan jeg kan leve som type 2-diabetiker, og at jeg kan praktisere denne viden. Et 3 måneders forløb har været nødvendig for mig for at kunne omlægge kost og mindset i praksis.”

 

 

 UPDATE: Hvordan er det sidenhen gået Tove?

Ni måneder efter forløbsstart har Tove igen været hos lægen, og langtidsblodsukkeret er nu faldet endnu mere til 42 – stadig uden medicin. Kolesteroltallene er fine – også uden kolesterolmedicin – og vægten er alt i alt gået 6 kg ned. Tove er rigtig glad for, at indsatsen bærer frugt og holder fast i sine gode vaner. 

 

Har du ligesom Tove gjort en indsats for at undgå at spise sukker, men alligevel oplever, at det ikke er nok til at få bugt med for højt og ustabilt blodsukker?

Vil du gerne lære, hvad der er godt for dig at spise, få forståelsen for hvorfor og ikke mindst få hjælp til at ændre madvaner på en måde der passer ind i din hverdag?

Tilmeld dig som medlem af Triba+ og få vores hjælp måned for måned, lige så længe du har behov for det.  

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

G1.1 - Tilladelse til markedsføring

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.