fbpx

Maden virkede bedre end Ozempic for Tove – og hun er nu uden bivirkninger

Af Johan Duus
01.23.2023

Toves nye madvaner har virket bedre end Ozempic, og nu slipper hun for bivirkningerne.

“Et mindre sukkerindtag ikke var tilstrækkeligt, men nu er mit langtidsblodsukker faldet, og jeg tager ikke længere medicin.”

Tove L. valgte i en alder af 73 år at deltage i Triba’s diabetesbehandling. Hun fik for mange bivirkninger af diabetesmedicinen Ozempic, og selvom hun skar ned på sit sukkerindtag det ikke tilstrækkeligt til at undgå medicin. Derfor søgte hun hjælp til en mere målrettet omlægning af sin kost.

Allerede efter 3 måneder kunne Tove fejre lavere langtidsblodsukker. Hun fortæller:

“Mit langtidsblodsukker er faldet fra 51 til 46 uden medicin. Da jeg tog Ozempic lå mit langtidsblodsukker på 48, så for mig har de nye madvaner bedre effekt end medicinen, som gav mig mange bivirkninger.

Diabetesforløbet hos Triba har været særdeles godt. Det er et veltilrettelagt kursusforløb med stor personligt opbakning, ny viden og kontakt med andre personer med type 2-diabetes i de forskellige rum på Facebook og webinarer.

Jane har en uendelige tålmodighed og positiv tilgang til os kursister på webinar-møderne, og man mærker også det store engagement i samtalerne med hende og resten teamet.”

Gruppemøderne foregår en aften hver anden uge via et meget brugervenligt program Butter, hvor deltagerne har mulighed for at mødes med hinanden og Tribas Team samt få svar på spørgsmål og ikke mindst motivation til at fortsætte. Alle møderne bliver optaget, så man kan se med, hvis man ikke har mulighed for eller lyst til at deltage live på skærmen:

“Jeg vidste på forhånd, at jeg ikke kunne deltage i en del af de planlagte webinar-møder, men jeg fandt ud af at se dem efterfølgende, hvilket var OK for mig.” 

Ud over gruppemøderne online får deltagerne hver uge nyt videomateriale med tilhørende opgaver, så både viden, mindset og madvaner bliver styrket gennem hele forløbet. Videoerne bliver man ved med at have adgang til efter forløbet, og man kan se dem, når det passer. Tove fortæller videre :

“Jeg har været særlig glad for videoerne i kursusforløbet. I starten missede jeg nogle opgaver på grund af ferie samt ny en PC’er, men jeg fik det indhentet.

Jeg kan mærke, at mine nye madvaner er gode for mig. Min krop er faldet til ro, og jeg kan mærke sult på en anden måde. Desuden har jeg fået nemmere ved at sige “Nej, tak!” til kulhydrater ude i byen .

Forløbet har absolut været pengene værd, da jeg har fået en stor viden om, hvordan jeg kan leve som type 2-diabetiker, og at jeg kan praktisere denne viden. Et 3 måneders forløb har været nødvendig for mig for at kunne omlægge kost og mindset i praksis.”

 

 

Har du ligesom Tove gjort en indsats for at undgå at spise sukker, men alligevel oplever, at det ikke er nok til at få bugt med for højt og ustabilt blodsukker?

Vil du gerne lære, hvad der er godt for dig at spise, få forståelsen for hvorfor og ikke mindst få hjælp til at ændre madvaner på en måde der passer ind i din hverdag?

Tilmeld dig som medlem af Triba+ og få vores hjælp måned for måned, lige så længe du har behov for det.  

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Eller

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link eller i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Få hjælp til at sænke blodsukkeret allerede i dag

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få hjælp måned efter måned. Ved tillmedling får du direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med Diabeteskurset som starter op i hold d. 1. i hver månede.

Betal månedligt

Betal halvårligt

Vælg halvårlig betaling og få en måned gratis

995 DKK pr. måned*

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

* Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Hver måned til den 1. trækkes automatisk 995 kr. Efter 6 måneder falder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Vælg månedlig betaling hvis du ikke ønsker at betale samlet

829 DKK pr. måned**

Triba Medlemskab for personer med Type 2-diabetes eller præ-diabetes inkluderer:

Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk

Gruppe sessions for alle

Ubegrænset support

Individuel lægesamtale

Individuel samtale med ernæringsekspert

Kun 249 kr. pr måned efter 6 måneder

 

** Mest for pengene - Kom i gang for kun 1 kr. - For at få dig ind i vores system og sikre dig en plads bliver der trukket 1 kr. ved tilmelding. Til den 1. i måneden trækkes automatisk 4.974 kr., og du får dermed en måneds medlemskab gratis. Efter 6 måneder prisen for medlemskabet automatisk til 249 kr. pr. måned. Ingen binding.

Øvrige artikler

3 gratis trin fra vores forløb

Skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenfor, og modtag vores 3 grundlæggende trin fra forløbet til bedre trivsel og balance for dig der har diabetes 2.

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 3 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.