fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

På kun 19 uger fik Kim normalt langtidsblodsukker efter 10 år med Type 2-diabetes

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
08.16.2023

Kim har været undervejs i vores Triba+ Medlemskab på nuværende tidspunkt i 19 uger. På små 4 måneder har Kim fået sit langtidsblodsukker (HbA1c) fra 56 til 46 mmol/mol

Kim fik for 10 år siden diagnosen, Type 2-diabetes hvor han fik ordineret Metformin ved lægen. Kims blodsukker blev dog fortsat ved med stige over årene, han kom derfor på Ozempic for 2 år siden, hvorefter han for nyligt fik beskeden:

At det næste step kunne være insulin.

Kim ville dog ikke acceptere dette og tog sagen i egen hånd. Han havde hørt om Janes Spis dig fri for Type 2 diabetes. Han meldte sig i forløb ved Triba. Hvor han nu står med et langtidsblodsukker (HbA1c) under grænsen for type 2-diabetes, og der er ikke længere snak om insulin. 

Vil du med og have vores målrettede hjælp til mennesker med type 2-diabetes, så du kan gå glad hjem fra lægen næste gang, du skal have målt blodsukker?

Læs mere og tilmeld dig vores Triba+ Medlemskab med Jane Kudsk her

 

 

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.