fbpx

Medlem log ind

Gratis online foredrag “Spis dig til et lavere blodsukker i påsken” med Jane Kudsk d. 18. marts kl. 19. Tilmeld dig her >>

Per slap af med sin diabetes medicin på mindre end 5 måneder  

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist I ernæring og type 2-diabetes. Jeg hjælper Type 2-diabetikere, der gerne vil ændre deres kostvaner for at få det bedre, mindske behovet for medicin og forebygge følgesygdomme.
06.14.2023

Myten om at medicin er nemmere end livsstilsændringer er… en myte! 
 
Hvis du får medicin – måske flere gange dagligt – ved du sikkert godt, at det ikke altid er nemt.

Det er besværligt. Og det gør noget ved én. 

Den der konstante påmindelse om, at du er syg eller i stor risiko for at blive det.

Alligevel møder jeg ofte en holdning om, at ”diabetikere ikke er villige til at ændre livsstil, fordi det er meget lettere at tage medicin”.

Men er det nu virkelig sandt? (det er som regel fra mennesker, der ikke selv har diabetes…)

Jeg ved fra alle de ex-diabetikere, jeg har hjulpet, at det er en kæmpe befrielse og sejr at slippe af med medicinen.

 

Her en en historie fra en af mine type 2-diabetes forløbsdeltagere, Per.

Per havde haft Type 2 diabetes i 18 år og havde kun oplevet at få mere og mere medicin.
Han fik både Metformin og indsprøjtninger med Victoza – og alligevel lå langtidsblodsukkeret helt oppe på 68. Så han havde aldrig tænkt, at han skulle slippe af med medicinen igen.

Men det ændrede sig, da han hørte mit foredrag sammen med sin kone Dorte en torsdag aften i slutningen af februar 2018. Dagen efter ændrede de deres madvaner, og Pers blodsukker raslede ned.

Præcis to måneder senere sad Per hos lægen, som han plejede hver tredje måned. Men det blev en noget anden oplevelse end normalt.

Lægen var nemlig vildt imponeret og havde kun rosende ord til Per. Og besked om at han godt kunne stoppe med Victoza indsprøjtningerne. (prøv lige at forestille dig, hvordan det mon føles…)

Pludselig stod Per med et helt nyt billede af sin fremtid og håbet om helt at slippe for medicin – frem for at blive ved med at få højere og højere doser.

Til næste lægetjek i juli – altså mindre end 5 måneder efter foredraget – var Pers langtidsblodsukker faldet til 38, og han havde spist sin sidste Metformin.

Samme aften fik jeg denne besked:

”Kære Jane, Ny solstrålebesked fra Per. Vi sidder lige og bliver enige om, at foredraget er det bedste, der er sket for os i mange år.”

Nøj hvor blev jeg glad!

Per er bare én af de mange, der skriver til mig og begejstret fortæller om lavere blodsukker og mindre medicin. For NEJ – diabetikere vil ikke helst bare tage medicin. 

Langt de fleste vil gerne være fri for medicin morgen, middag og aften – mange tror bare ikke, det kan lade sig gøre..

Så hvad med dig – drømmer du om mindre medicin i fremtiden?  

Forestil dig at min næste succesfortælling handler om dig… 

Hvis du vil gøre som Per, kan du allerede i dag høre foredraget, der ændrede hans fremtid og gjorde ham til ex-diabetiker. Se foredraget her eller tilmeld dig et af vores kommende foredrag her

 

 

Vil du høre mere om hvordan du spise dig til et lavere og mere stabilt blodsukker? Book en gratis intro samtale med Jane Kudsk via www.triba.dk/book

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Eller

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link eller i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Få hjælp til at sænke blodsukkeret allerede i dag

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få hjælp måned efter måned. Ved tillmedling får du direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med Diabeteskurset som starter op i hold d. 1. i hver månede.

Uden binding

995 DKK pr. måned*

Medlemskabet inkluderer:
 • Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk
 • Gruppe sessions for alle
 • En individuel samtale med diætist
 • En individuel samtale med læge
 • Gratis online og offline arrangementer
 • Ubegrænset support
 • Medlemskab overgår til Triba+ Livsstil efter 6 måneder til 199 DKK om måneden**

* Dit forløb starter den 1. i måneden - ved tilmedling får du direkte adgang til opstartsmaterialet så du er helt klar til vi starter den 1.

** Efter 6 måneders medlemskab reduceres prisen til 199 DKK pr måned ved vores Triba+ Livsstil program. Du kan altid opsige medlemskabet.

6 måneders binding

829 DKK pr. måned*

Vælg halvårlig betaling hvis du ønsker tilskud fra din forsikring.
Vi hjælper med dette.

Medlemskabet inkluderer:
 • Type 2-diabetes forløb med Jane Kudsk
 • Gruppe sessions for alle
 • En individuel samtale med diætist
 • En individuel samtale med læge
 • Gratis online og offline arrangementer
 • Ubegrænset support
 • Medlemskab overgår til Triba+ Livsstil efter 6 måneder til 199 DKK om måneden**

* Dit forløb starter den 1. i måneden - ved tilmedling får du direkte adgang til opstartsmaterialet så du er helt klar til vi starter den 1.

** Efter 6 måneders medlemskab reduceres prisen til 199 DKK pr måned ved vores Triba+ Livsstil program. Du kan altid opsige Triba+ Livsstil medlemskabet.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

G1.1 - Tilladelse til markedsføring

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.