fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Susanne har halveret sin diabetesmedicin og tabt 5 kg gennem kosten

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
07.17.2023

Susanne på 63 år har på kun 4 måneder halveret hendes behov for diabetesmedicin, sænket blodsukkeret fra 54 til 39 og tabt 5kg gennem kosten i vores Type 2-diabetes forløb.

 

Jeg er meget tilfreds med forløbet hos Triba, især fordi både Jane og Alexanders store engagement smitter af på os deltagere.

Jeg læste om forløbet på Facebook og fandt det meget interessant. Men jeg skulle alligevel lige tage tilløb, inden jeg kastede mig ud i projektet.

Jeg har aldrig været så tændt undervejs i et forløb før, og jeg har fået værktøjer til at spise rigtigt og har set at det virker. Jeg har lært, at jeg skal være god ved mig selv og ikke se begrænsningerne.

Mit blodsukker er faldet fra 54 til 39, og jeg er stoppet med den ene af to slags diabetesmedicin. Jeg har opnået et vægttab på 5 kg på 4 måneder, og har fået mere energi og lyst i hverdagen.

Forløbet har bestemt været pengene værd. Jeg anbefaler det til så mange som muligt – specielt på min arbejdsplads hvor alle beundrer min madpakke.

 

Vil du høre mere om hvordan du spise dig til et lavere og mere stabilt blodsukker? Book en gratis intro samtale med Jane Kudsk via www.triba.dk/book

 

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.