fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Blodsukkervenlig Julebag – Brunkager

Af Michella Baunsgaard
Klinisk diætist
12.21.2023
brunkager, kage, keto kage, lchf kage

Blodsukkervenlig Julebag – Brunkager

December er en tid, mange af os forbinder med familie-sammenkomster, julemusik, og duften af bagværk og gran. Men for dem med type-2 diabetes kan denne tid også bringe bekymringer om blodsukker og sundhed, da traditionelt julebag ofte indeholder meget sukker. Dette kan påvirke glæden og det sociale ved julebagning.

Blodsukkervenlige alternativer

Derfor har vi hos Triba modtaget mange forespørgsler på blodsukkervenlige alternativer til december. Vi ønskede at vise, at juletiden stadig kan være fuld af julebag, hygge og samvær, også for dem med særlige hensyn til blodsukkeret. Vi inviterede vores medlemmer til en aften, hvor vi sammen bagte to forskellige småkager, begge tilpasset til dem med behov for blodsukkerkontrol. Blandt dem var opskriften på brunkager (keto kage), som du kan se til højre.

Fællesskab som vigtig nøgle ved livsstilsændringer

Hos Triba ser vi det sociale som en vigtig nøgle til succesfulde livsstilsændringer. At ændre madvaner kan føles ensomt, især når traditioner skal tilpasses. Det er vigtigt, særligt ved sygdom, at man føler sig tryg, hørt og forstået. Det er afgørende, at man ikke føler sig alene. Vi ser fællesskab som en ressource og en styrke i livsstilsændringer.

Vi arbejder altid på at styrke succesraten i livsstilsændringer gennem undervisning, materialer, redskaber, opskrifter og fællesskab. Dette event mindede os om, at livsstilsændringer handler om mere end individuelle valg – det handler også om at skabe et fællesskab, hvor sundhed og socialt samvær kan eksistere sammen. Derfor fejrer vi i denne juletid ikke kun de lækre småkager, vi har bagt, men også det stærke fællesskab, vi har skabt sammen hos Triba.

Du kan hente opskriften her: Blodsukkervenlige Brunkager

 

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.