fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Er vægttab nødvendigt i behandlingen af type 2-diabetes?

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
10.21.2022

Ifølge en undersøgelse fra 2022 lavet af Diabetesforeningen mener danskerne, at overvægt er den største risikofaktor for type 2-diabetes.
80 % af mennesker med type 2-diabetes er da også overvægtige. Men 20 % er normalvægtige.
Det er også kun 10 procent af den overvægtige befolkning, der har type 2-diabetes.
Så diabetes 2 handler ikke kun om vægt.

Et vægttab kan forbedre blodsukkeret hos diabetikere, men vores erfaring hos Triba er, at man godt kan få forbedret sit blodsukker uden at tabe sig.
Derfor har vi ikke vægttab som hovedformål i diabetesbehandlingen af overvægtige med diabetes-2.
Til gengæld er erfaringen helt tydelig – når blodsukkeret bliver normaliseret, bliver vægten det ofte også.
I traditionelle slankekure har der været fokus på at spise mindre og bevæge sig mere.
Altså at forbrænde flere kalorier og sulte sig selv.
Men ved at spise blodsukkerstabilt og passe godt på dig selv, kan du tabe dig uden at sulte dig selv. Du spiser dig mæt og får mere energi.
Mange bliver overraskede over at kunne tabe sig, selvom de spiser mere fedt. Men når kroppen kører på fedtforbrænding, bliver det også muligt at forbrænde det fedt, der sidder på kroppen – og ofte på maven.

FAKTABOKS

Ifølge Diabetesforeningen koster diabetes det danske samfund 86 millioner kroner om dagen. Det er 602 millioner om ugen; hver uge, året rundt. På et år løber det op i mere end 30 milliarder kroner. Det svarer omtrent til en Storebæltsbro eller opførelsen af de seks supersygehuse. Hvert eneste år.

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.