fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Behandling af diabetes 2 hos nydiagnosticerede personer

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
03.03.2022
Senior kvinde med type 2 diabetes har konsultationer med en læge om hendes laboratorieresultater og diabetesbehandling.

Er du nydiagnosticeret eller ønsker at forebygge type 2-diabetes?

 

En diagnose med type 2-diabetes kan komme som et chok og give anledning til en masse bekymringer og tvivl. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at forbedre dit helbred, men det kan være rigtig svært at finde hoved og hale i, hvad der for eksempel er det bedste at spise. Mange føler sig overladt til sig selv og forvirrede over de mange forskellige – eller manglende – råd.

 

Senior kvinde med type 2 diabetes har konsultationer med en læge om hendes laboratorieresultater og diabetesbehandling.

Hos Triba er vi specialister i type 2-diabetes, mad og livsstil, og vi ved, hvad der virker. Vi garanterer, at du slipper for tvivl og usikkerhed, når du først mærker effekten på din krop og ser tallene forbedre sig. I stedet for at bekymre dig om fremtiden og udsigten til diabetesbehandling med mere og mere medicin, kan vi tilbyde dig en anden vej:

Med et Triba+ medlemskab vil du lære, hvordan du undgår den onde cirkel med mere og mere medicin, og kan begynde selv at tage styringen over din diabetes og din sundhed.
Du vil møde og lære fra mange ligesindede, der har været i stand til at lave de selvsamme justeringer i madvaner og livsstil, som du står overfor.

Jo tidligere du begynder, desto større er chancen for, at du helt kan undgå medicin, og jo mindre livsstilsændringer er nødvendige.

 

Er du nysgerrig? Læs mere om Triba+ medlemskabet her.

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.