fbpx

Medlem log ind

Gratis online foredrag “Spis dig til et lavere blodsukker i påsken” med Jane Kudsk d. 18. marts kl. 19. Tilmeld dig her >>

Behandling af diabetes 2 hos nydiagnosticerede personer

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist i ernæring og type 2-diabetes.
03.03.2024

Er du nydiagnosticeret eller ønsker at forebygge type 2-diabetes?

 

En diagnose med type 2-diabetes kan komme som et chok og give anledning til en masse bekymringer og tvivl. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at forbedre dit helbred, men det kan være rigtig svært at finde hoved og hale i, hvad der for eksempel er det bedste at spise. Mange føler sig overladt til sig selv og forvirrede over de mange forskellige – eller manglende – råd.

 

Senior kvinde med type 2 diabetes har konsultationer med en læge om hendes laboratorieresultater og diabetesbehandling.

Hos Triba er vi specialister i type 2-diabetes, mad og livsstil, og vi ved, hvad der virker. Vi garanterer, at du slipper for tvivl og usikkerhed, når du først mærker effekten på din krop og ser tallene forbedre sig. I stedet for at bekymre dig om fremtiden og udsigten til diabetesbehandling med mere og mere medicin, kan vi tilbyde dig en anden vej:

Med et Triba+ medlemskab vil du lære, hvordan du undgår den onde cirkel med mere og mere medicin, og kan begynde selv at tage styringen over din diabetes og din sundhed.
Du vil møde og lære fra mange ligesindede, der har været i stand til at lave de selvsamme justeringer i madvaner og livsstil, som du står overfor.

Jo tidligere du begynder, desto større er chancen for, at du helt kan undgå medicin, og jo mindre livsstilsændringer er nødvendige.

 

Er du nysgerrig? Læs mere om Triba+ medlemskabet her.

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Website popup med Jane Kudsk - Gratis online forefrad om type 2 diabetes og kolesterol

Udfyld dine informationer og tryk "Deltag" nedenfor for at tilmelde dig foredraget. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev efter foredraget som altid kan frameldes.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en bekræftigelsesmail. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.