fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Følgesygdomme af diabetes 2

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
03.07.2024
Facebook live om Følgesygdomme - Hvorfor opstår de, og hvordan undgår du dem? Picture of Jane Kudsk

Langt de fleste med type 2-diabetes frygter følgesygdomme. Og rigtig mange lever med dem i hverdagen.
Herunder får du endnu en informativ video om diabetes, og hvordan man kan spise sig fri for type 2 diabetes.

I denne video vi en særlig vigtig snak om følgesygdomme.

I vores gratis Spis dig fri Facebookgruppe er der blevet stemt om emnet, og det er klart, at følgesygdomme er et emne, der optager mange af jer.

Og det er der en god grund til!

Følgesygdomme ved diabetes kan have stor indflydelse både fysisk og psykisk . Derfor forklarer jeg her, hvorfor de opstår, hvordan de påvirker kroppen, og hvad man kan gøre for at undgå dem.

Jeg dykker ned i de primære årsager til følgesygdomme ved diabetes, samt hvordan diabetesmedicin påvirker risikoen.

Desuden vil jeg tale om, hvordan livsstilsændringer og kostomlægning kan have en enorm effekt på både blodsukkeret og metabolisk syndrom, og dermed mindske risikoen for følgesygdomme .

Der bliver besvaret spørgsmål og delt erfaringer fra live deltagerne undervejs.

 

Meld dig gratis ind i vores Spis dig fri Facebookgruppe her >> 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.