fbpx

Medlem log ind

Gratis online foredrag “Spis dig til et lavere blodsukker i påsken” med Jane Kudsk d. 18. marts kl. 19. Tilmeld dig her >>

Har du haft type 2-diabetes i længere tid?

Af Jane Kudsk
Cand. techn.al - Speciaslist i ernæring og type 2-diabetes.
03.03.2024

Har du haft type 2-diabetes i længere tid?

 

Type 2-diabetes ses traditionelt som en kronisk sygdom, der forværres over tid og kræver mere og mere medicin. Mange patienter, der opsøger os har haft type 2-diabetes i 5-10-25 år og er frustrerede over, at selv større doser medicin ikke er nok til at holde blodsukkeret nede. De fleste kan desværre nikke genkendende til bivirkninger, træthed, bekymringer og følgesygdomme.  

Kvinden med diabetes type 2-medicin i sine hænder er bekymret for at skulle tage mere og mere medicin.

Vi tilbyder dig en anden vej til behandling af diabetes type 2:

 

Mange af vores medlemmer har i mange år gjort en indsats for at leve sundt, uden at det har hjulpet ret meget på behovet for medicin. Det er ofte ikke motivationen, der mangler, men viden om, hvad der rent faktisk virker og hjælp til at få det til at fungere i hverdagen.

Vi hjælper med at sænke blodsukkeret, og da det er en meget effektiv metode, kan det ret hurtigt betyde, at din medicin skal reguleres ned. Vi kan derfor ikke anbefale at gøre dette på egen hånd, og som Triba+ medlem har du trygheden i at blive fulgt af vores læger sideløbende med kontrollerne hos din egen læge.

Selvom du har haft diabets i mange år, kan vi hjælpe dig.

Er du nysgerrig? Læs mere om Triba+ medlemskabet her.

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Website popup med Jane Kudsk - Gratis online forefrad om type 2 diabetes og kolesterol

Udfyld dine informationer og tryk "Deltag" nedenfor for at tilmelde dig foredraget. Du bliver også tilmeldt vores nyhedsbrev efter foredraget som altid kan frameldes.

Tak for din tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en bekræftigelsesmail. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.