fbpx

Medlem log ind

Du er blevet videresendt fra spisdigfri.dk, der nu endeligt er lagt sammen med mit nye firma triba.dk. Her viderefører jeg og mit fantastiske team sammen missionen om at hjælpe mennesker fri af type 2-diabetes. På siden finder du både nyt og gammelt indhold fra Spis dig fri. Læs mere om Triba og mit team på siden “om”. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte mig via email eller telefon.

De bedste hilsner Jane Kudsk

Har du haft type 2-diabetes i længere tid?

Af Jane Kudsk
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling. Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet. Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.
03.03.2022
Kvinden med diabetes type 2-medicin i sine hænder er bekymret for at skulle tage mere og mere medicin.

Har du haft type 2-diabetes i længere tid?

 

Type 2-diabetes ses traditionelt som en kronisk sygdom, der forværres over tid og kræver mere og mere medicin. Mange patienter, der opsøger os har haft type 2-diabetes i 5-10-25 år og er frustrerede over, at selv større doser medicin ikke er nok til at holde blodsukkeret nede. De fleste kan desværre nikke genkendende til bivirkninger, træthed, bekymringer og følgesygdomme.  

Kvinden med diabetes type 2-medicin i sine hænder er bekymret for at skulle tage mere og mere medicin.

Vi tilbyder dig en anden vej til behandling af diabetes type 2:

 

Mange af vores medlemmer har i mange år gjort en indsats for at leve sundt, uden at det har hjulpet ret meget på behovet for medicin. Det er ofte ikke motivationen, der mangler, men viden om, hvad der rent faktisk virker og hjælp til at få det til at fungere i hverdagen.

Vi hjælper med at sænke blodsukkeret, og da det er en meget effektiv metode, kan det ret hurtigt betyde, at din medicin skal reguleres ned. Vi kan derfor ikke anbefale at gøre dette på egen hånd, og som Triba+ medlem har du trygheden i at blive fulgt af vores læger sideløbende med kontrollerne hos din egen læge.

Selvom du har haft diabets i mange år, kan vi hjælpe dig.

Er du nysgerrig? Læs mere om Triba+ medlemskabet her.

 

 

Hjælp til at sænke blodsukkeret – måned efter måned

Tilmeld dig Triba+ medlemskabet og få direkte adgang til vores intromateriale og en række videoer der hjælper dig godt i gang med medlemskabet indtil medlemskabet starter op d. 1. i måneden.

Nyhedsbrev

Få tilsendt vores nemme opskrifter, nyheder, gode tips og meget mere.

Når du indsender din email skriver du dig op til Triba’s nyhedsbrev. Du kan framelde til enhver tid via dette link  i bunden af de emails vi sender. Læs mere om hvordan vi behandler din data i vores privatlivspolitik.

Jane Kudsk taler med en kunde om behandling af type 2-diabetes

Har du flere spørgsmål? Efterlad dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig.

Øvrige artikler

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for type 2-diabetes"

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet herunder modtager du direkte guiden med de 9 trin samt ny viden og inspiration om diabetes, mad, sundhed, foredrag og meget meget mere.

 

Tak for tilmelding. Du skulle gerne have modtaget en mail med link til vores 9 trin. Husk at tjekke din spam/uønsket mappe.